0 oy
167 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,274 puan) tarafından
Ben mi beceremiyorum kendimi sucluyorum surekli kahvalti oglen ara aksam hepsni yedrmeye calisiyorum hepsi onune geliyo 1-2 kasik alir ve gerisini istemez ondan sonra aksama kadar benim beynim kaynar kizlar bu bikac gundur boyle ne istedigini blmiyorum dis mi atak mi gecicimi bunaldim vallahi sadece tavuk pilav guzel yiyo bide gunde 2 kez mamasini guzel iciyo cesitte sunuyorum agliycam suan o derecedeyim
Bebek Ayı 11

3 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından
Bazen pilav, makarna, patates vb. Şeyleri sofra serin yere koyun önüne oturtun belki böyle hoşuna gider. Kızım dolaşıp geliyordu bi tane de olsa yiyordu zamanla daha iyi oldu. Benim kızım şuan 3 yaşına az kaldı inanın istemediği sürece bi kaşık bile yemiyor yani huyu değişmedi anca kendi isteyince. Kendinizi suçlamayın 
(1,274 puan) tarafından
Koyuyodum ama mama sandalyesinin onune koyuyodum yine yere atiyo canim iki uc kez isirip yere firlatiyo sofra bezini deniycem yarin bide boyle deneyelim :)
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
O aylarda bende yasadim canim valla acikcasi 2 3 ay sürdü. Simdi simdi yiyor. O da abartı değil yani biraz daha duzeldi. 14.5 aylik suan canim sen düşün:)) dis olarak düşünüyorum. Dis etleri acıdığı icin olabilir. Ya da 1 yas sendromuda olabilir.
(1,274 puan) tarafından
Yaa ne guzel yiyordu kendi yemeyede alismisti hersey guzel gdiyodu o yemeyince bende aksama kadar gergin oluyorum
(3,549 puan) tarafından
Ayni durumu yasadim canim bizimki de yiyordu. Bir anda kesildi ne yazik ki sabahlari yumurta yiyen çocuk gitti. Allah tan mama alıyor yoksa ne yapardım bilmiyorum. Duzelir canim endise etme.
(1,274 puan) tarafından
İnsallah canim zaten mamada yemezse psikolojimi dusunemiyorum
(3,549 puan) tarafından
Allah tan o var canim valla mamalarda pahalaniyor. Sukur diyorsun ama iste cebe zarar ama saglikli olsunlar yeter
0 oy
(718 puan) tarafından
Önüne koy kendi yesin
(1,274 puan) tarafından
Koyuyorum canim koymaz miyim ondada aynisini yapiyo bi iki isirip yere atiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
...