0 oy
96 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (69 puan) tarafından
Sevgili anneler merhabalar. Kızım 20 aylık ve 8 diş birden çıkartıyor azilarla yan kesicileri bununla beraber 1 haftayı geçiyor çok iştahsız hiçbir şey yemek istemiyor. Bir iki lokma alıyor ittiriyor o yemedikce ben stres oluyorum eminim o da hissediyor geriliyor böyle bir kısır döngüye girdi süreç. Bu zamana kadar ara ara her bebek gibi iştahsızlık dönemi oluyordu zorlamadan ertesi günlerde yine yemesi normale dönüyordu. Fakat bu durum artık beni üzmeye başladı zayıf bir bebek olmasa inanın dert etmeyeceğim ama ortalamanın altında bir kiloda hep öyleydi. Gün içerisinde aktif keyfi yerinde sadece yemek istemiyor mutlaka bir öğün atlıyor. Nisan ayında genel kan tahlili yapıldı değerleri gayet iyiydi. Bu süreç ne kadar sürer deneyimli anneler deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var ve son olarak yemediği menü yerine alternatif sunsam sevdiği şeylerden alışkanlık yapar mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Bebek Ayı 20

1 cevap

0 oy
(5 puan) tarafından
Benim kizimda 15 aylik.oldu son disi çıkıyor ama ben 8 aydir ek gidaya baslayali mucadele halindeyim surekli istahsiz hic bir donem.severek birsey yemedi daha 8 kilo sadece emmek istiyor distendir diyip sabrediyoruz ama gecici oldugunu sanmıyorum cunku yapi olarak istahsiz benimki ins sizinki dislerden sonra duzelir 
(69 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Normalde çok yiyen iştahlı bir bebekti tabi yemesine rağmen kilo alımı hep yavaş oldu. Son bir haftadır gerçekten yemiyor ve bu durum üzüyor artık. Umarım düzelir her ikimizin de yeme problemi. Çünkü anne yipraninca bebekte etkileniyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
2 cevap 191 göst.
26 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde zeynepooxo (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
9 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bahar60 (336 puan) tarafından soruldu
...