0 oy
178 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (166 puan) tarafından
Kızlar sağ göğsümün ucu sızlıyor sanki yumuşak kalıyor göğüslerim ve sağ göğsümü daha az emiyor emerken sündürüyor gibi sürekli böyle neden oldu anlamıyorum.Sünnet oldu sonra az emdi biraz dün ondan mı acaba.Sütüm de emdikten sonra sıkınca geliyor ama bilmiyorum endişeleniyorum yine de
Bebek Ayı 2 ay

4 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
Gögüs uçu kullanabilirsin daha az acır ben kullanıyorum çok rahat
-Reklam-
0 oy
(761 puan) tarafından
Emerken göğüs ucunda acı olması normal değil. Ucunda iğne batma gibi bir acı mı hissediyorsunuz?
(166 puan) tarafından
Evet 2 gün önce birşey yoktu şimdi emerken emdikten sonra da batma hissi oluyor.
(761 puan) tarafından
Kanal tıkanıklığı olmuş.  Emdikten sonra göğüs ucuna dikkatlice bakın. Beyaz nokta görürsünüz onu temiz hijyenik iğne ile tahriş etmeden patlatın biraz elinizle sağın daha sonra bebeğinizi emzirin ağrı acı hemen gececektir gecmis olsun:)
(166 puan) tarafından
Geçende o sorunu yaşamıştım geçmişti beyazlık şu anda hiçnirşey gözükmüyor göğüs ucumda ama acı var çok fena
(761 puan) tarafından
Göğüs ucundaki deri bebeğin memeyi yanlış tutmasından dolayı ya da tam kavrayamamasindan dolayi Süt kanalının ucunu tıkıyor bu da iğne batması şeklinde ağrı sızı yapıyor . Sık sık emzirirseniz gecer ama ne zaman geçer bilinmez . Bebeğiniz emdikten sonra tekrar bakın şu an küçük olabilir ilerleyen zamanlarda beyaz nokta belirginlesir.  Hızlı ve kesin çözüm ucunu açmak.
(166 puan) tarafından
Aynen zaten belirginleşti şimdi.Aslında doğru kavrıyor sol göğüste bir sorun yaşamıyorum sağda bazen memeyi kavramışken bırakır gibi yapıp tekrar tutuyor sonra da sade ucu kalıyor ağzında ondan oluyor muhtemelen Umarım çabuk geçer ve tekrarlamaz.
(761 puan) tarafından
Evet kesinlikle ondan oluyor . Oyle olduğunu farkediince memeyi çekip tekrar verin. Geçmiş olsun :)
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Yanlis emzire sonucu gogus ucunda yara olabiliyor gogusunuzun kahverengi kisminin tamamini bebeginiz alicak sekilde emzirirseniz hicbir sekilde yara olmaz allaha sukur benim hic yara olmadi.tutmayan memenizide sürekli ilk önce onu verin.
0 oy
(230 puan) tarafından
Benimde öyleydi ilk bir ay kilo alımıda azdı emzirme danışmanına gittim kahve rengi kısimin  tamamen ağzında olcak sadece ucunu almicak ağzına öyle yaptım kilo alımıda arttı göğüs uclarinin acimasida geçti başını dik tut biraz emzirirken ve kahve rengi kisimin tamamen  ağzında olmasını sağla zamanla geçecektir acısı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
15 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selin_Balabann (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.
10 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Epsi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
...