0 oy
293 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (53 puan) tarafından
Son 3 gündür bütün gün neşeli keyfi yerinde olan bebek akşam saat 7 buçuk 8 gibi çığlık atarak ağlamaya başlıyor altını temizliyorum gazını çıkarıyorum sıcaksa serin yere serinse sıcak yere götürüyorum ortam değiştiriyorum kucağımda gezdiriyorum yani bir çocuğun ağlayabileceği her ihtimali deniyorum ama bir türlü susmuyor emzirirken bile ağlıyor ağzından çıkarıp bağırıp geri alıyor 8 buçukta babası işten gelip kucağına alınca susuyor. Sebebi ne olabilir bu ağlamanın ?
Bebek Ayı 2

4 Cevaplar

+1 oy
(153 puan) tarafından
Sizi korkutmak istemem ama kolik de olabilir. Benim bebegimde her akşam 8 de ağlamaya başlardı. İnşallah değildir zor Bi durum.
-Reklam-
0 oy
(187 puan) tarafından
Belki stresinizi hissediyordur
(49 puan) tarafından
Katılıyorum
Bebekler annenin stresini hemen anlıyorlar.
Benim bebeğimde öyle misafir geleceğinde ya da yemek yetiştirmem gerektiğinde kıpır kıpır durmuyor sürekli benim ilgilenmemi istiyor ve ağlıyor.
(187 puan) tarafından
Ama bazen elimizde olmuyor maalesef :(
0 oy
tarafından
Babası gelince susuyorsa babayı özlüyordur belki
0 oy
(557 puan) tarafından
Benim bebeğim de bir haftadır akşam 5/6 gibi başlıyor iki üç saat susmuyor. Her yolu deniyorum açtır diye mama da veriyorum ki zaten mama / meme ilerliyoruz. Gaz damlası veriyorum masaj yapıyorum balkona çıkarıyorum ama işe yaramıyor. Ya arkadaşların dediği gibi stresimizi anlıyorlar ya da kolik ağlaması . Benimki iki buçuk aylık bu saatten sonra kolik olunur mu emin değilim ama sizinki başta öyle miydi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
28 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mrvss (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
19 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gulcinsmtaslihan (21 puan) tarafından soruldu
...