0 oy
374 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (76 puan) tarafından
Oğlum 6 aylık ve bu zamana kadar çok sessiz sakin bir bebekti. Şimdi ise durmadan bağırıyor. Ben işe başladım ondan mı? Ek gıdaya geçtik ondan mı? 6 aylık bi bebeğin bu kadar bağırması normal mi? İki ön dişi çıktı. Uykuları da eskisi gibi değil. 2 aylıktan beri gece sadece bir defa uyanır emer tekrar uyurdu. Şimdi 5 6 defa uyanıyor. Zor uyuyor bağırıyor sürekli. Bağırması böyle ağlama şeklinde ama huysuzlanma gibi. Hasta olduğunu falan da düşünmüyorum çünkü sevdiği oyunlar oynanınca çok mutlu. Geçici mi bu uykular bağırmalar? 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,211 puan) tarafından
Sesini kesfediyor merak etme benim bebegimde aynıydı gece gündüz bağırıyordu hatta boğazlarıni tahriş edecek kadar 9 aylik olduk bitti bütün bebekler aynı 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,211 puan) tarafından
6 ci ayda atak var ve 8 ci ayda atak var  9 cu ayda ayrılık korkusu derken zaman böyle geçiyor bundan sonra uykuları bölünür dis cikatma büyüme derken biz 9 cu ayı bitirmek üzereyiz 6 aya kadar bbegim mis gibi uyurdu 6 ci ay atagindan sonra huyu değişti geceleri 40 kere kalkıyor şimdide ayrılık korkusu sarmış benimle yatıyor üzerine grip oldu ve dış çıkartıyor hepsi üst üste bebek büyütmek çok zor annemi şimdi daha iyi anlıyorum analık çok zor Rabbım cümlemize yardim etsin 
(76 puan) tarafından
Hadi ya işe de yeni başladım. Ne güzel uykusu iyi uykusuz gitmem diyordum. Böyle olursa napacam bilmiyorum.
0 oy
(82 puan) tarafından
Benim kızım.da 6 aylık grip olmuştu 3 gün önce geceleri bagiriyor uyumuyor kendini geri geri atıyor bugünde köyden gelirken arabada susturamazdik bizde anlamadık inan bende çok korktum yol kenarında durduk kundakta salladık uyuttum arabaya öyle bindik huy değiştirdi. 
(76 puan) tarafından
Her hastalıkta bebeğin huyu değişiyor geeçekten.
0 oy
(164 puan) tarafından
Sesini keşfediyor çok normal artık sevdiği sevmediği istediği istemediği şeylere bağırarak ses çıkararak tepki verecek uyku konusunda ise atak olabilir diş olabilir zaman zaman uyku düzenleri değişkenlik gösterebiliyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 255 göst.
0 oy
5 cevap 286 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
16 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kayra (31 puan) tarafından soruldu
...