0 oy
256 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (142 puan) tarafından
Sadece anne sütü alıyo bebeğim ama ben antibiyotik içiyorum enfeksiyon yüzünden doktor verdi. İlk defa bu kadar uzun sürdü yapması. Acaba içtiğim ilaç yüzünden mi etkilendi nasıl yardımcı olabilirim yapmasına? 
Bebek Ayı 4

5 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Benim kızım da 36 saatten fazla yapmıyordu. Çok canı yanıp ağlıyordu sabah enjektöre zeytinyağı çekip poposunda verdim ama çok az bir zeytinyağı yarım saat kadar sonra omuzlarına kadar kakasını yaptı rahatladı çok şükür.
(206 puan) tarafından
Bu arada kızım 2 buçuk aylık kardeşim ebe o söylemişti bu ikinci kez yapişim kızıma ikisinde de ise yaradı.
(1,307 puan) tarafından
Fazla yapmayın onu bağırsaklar tembellesiyormus sonra
(206 puan) tarafından
İlkini yaptığımda 25 günlük falandı şimdi de ikinciyi yaptım sürekli yapmıyorum zaten ama dayanamıyor uyuyamıyor bile o yüzden yapmak zorunda kaldım rahatladı çok şükür sürekli yapmamak gerekli ama bence fitil yerine zeytinyağı daha iyi.
(142 puan) tarafından
Müdahale etmem gerekiyo yani öyle mi diyorsun canım.
(206 puan) tarafından
Eğer çok huzursuzsa uyuyamıyorsa bence yap derim ben yapınca bebeğim rahatlıyor diye yaptım ama arkadaşın dediği gibi sürekli olarak yapma çok sıkıntı olursa yaparsın fitil yapmaktan iyidir bence enjektörün ucu küçük olduğu için canı acımıyor.
-Reklam-
0 oy
(90 puan) tarafından
Durumu nasıl? Kaka yapmadigi için agrisi huzursuzluğu uykusuzluğu varsa bi doktora danisabilirsin ama ni şikayeti yoksa 10 güne kadar normal kabuk ediyorlar. Bir çay kaşığı kadar zeytinyağı icirebilsin biraz su ile 
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Bu sebeple doktora gittik. Fitil verdi. Ama 10 güne kadar normal anne sütü alan bebeklerde. Bir keresinde 9. Gün yaptı fitil kullanmadan. Kayısı çayı iç. Bebeğine günde 4 kez 1 er çay kaşığı emzirmeden hemen önce zeytinyağı verebilirsin. Doktor bana bunları söyledi. Çok zorda kalırsan fitil kullan dedi. Gliserin kanzuk diye bir fitil. Ama gerek yokmus. Boşu boşuna üzülmüşüm. Çocuk biriktirip yapıyormuş meğerse. Hem öyle olunca çocuk daha iyi kilo alıyor. 5. Ayda yavaş yavaş düzelmeye başladı. 
0 oy
(884 puan) tarafından
Karnina yag sür , sabah aksam bir cay kasigi z.yagi verebilirsin. Ama gün olmuş istersen arkadasin dedigi yap enjektorle bende duymustum 
0 oy
(204 puan) tarafından
Benimde bir ay önce gözümde enfeksiyon kaptı doktor antibiyotik kullanman şart dedi çocukta antibiyotik ishal yapabilirmiş yani kaka yapmamasının antibiyotikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum benim oğlum bir hafta önce yapamadı on güne kadar normalmiş  üçüncü gün akşam yaptı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 261 göst.
15 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sinemkrc (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
24 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eucat (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
0 oy
4 cevap 378 göst.
21 Mayıs 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cennet'in annesi (87 puan) tarafından soruldu
...