0 oy
326 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (240 puan) tarafından
tarafından kapalı
10 günlük bebeğim var ne kadar emdirsem de hep emmek istiyor. Sütüm yetmiyor mu acaba doymuyor mu ki. Mama vermeyi düşünüyorum günde sadece 2 3 defa. O zmn bebeğim sütten kesilmez demi? Ondan çok korkuyorum Göğüs ucumda yok slikon uç kullanıyorum. Uçları paramparça olmuş zar zor emdiriyorum. Ne kullandiysam da geçmedi. O yüzden de ek olarak Mama kullanmak istiyorum en azından belki çabuk iyileşirler. Bi de hangi masadan kullansam anne sütüne yakın olan yardımcı olur musunuz. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(472 puan) tarafından
Bebekler emme refleksi ile dogduklari icin hep aranacaktir sutun yeterliyse mamaya hc baslama meme reddii yasarsin goguslerinide emdikce ucu cikablr arkadasmnda oyle olmustu icine gocuktu emdikce gogus ucu cikti emzik vermeyi deneyeblrsn her emmeden sonra en azindan kurtarici olur 
-Reklam-
0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Sirf cokemdigi icin doymaz anlamına gelmez canim. 10 günlük muş daha midesi ne kadar zaten. 1 ay sonra  kilo alimi kotuyse doktor zateb der mama ver diye. Ama simdi verme. Benim oglumda  asiri meme bagimlisi 2 bucuk aylik. Hatta annem bu cocuk doymuyor mama ver diyordu ilk ay 1 kg 2.ay 1 kilo 800 g kilo aldi hamdolsun. Gogus ucun icinde krem kullan canim. Yanlis emzirdigin icin yara oluyor zaten.
0 oy
(8 puan) tarafından
Lansinoh göğüs ucu kremi bol bol ondan sürün bebeğe zararı olmayan bir krem mama da evolvia kullandık 9 buçuk aylık oğlum doğduğundan beri kullanıyoruz Allah şifa versin yardımcınız 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 254 göst.
0 oy
7 cevap 594 göst.
21 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Annemisali (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
...