0 oy
577 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (82 puan) tarafından
Kızlar bı yardım edin Allah rızası için oğlum 7 aylık oldu bu zmna kdr yoğurt patates havuç bal kabağı elma armut bunların hepsini verdim smdi 7 aylık oldu ne yapmam gerekiyor nasl beslemem gerekiyor anne sütü alıyor sdce. Çorba felan neler yapmam gerekiyor öğünleri nasl olması gerekiyor bı yardım edin lütfen kimseden yardım isteyemedm beceremedi die bana bı akl verin Allah rızası için 

5 Cevaplar

+1 oy
Profil image (383 puan) tarafından
Telefonda ki uygulama indirmede bebek menüsü nu indir yardımcı olur belki
(82 puan) tarafından
Teşekkür ederm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım doktorun yardımcı olmuyor mu sebze çorbası verebilirsin  çorbalarının içine tavuk kıyma balık koyabilirsin pütürlü yutamaz rondodan geçirebilirsin balık ton balığı ve küçük balık olmamalı somon tavsiye edilir çorbalarının içine kemik suyu ve ilik koyabilirsin buz torbasına koy birer tane at içine
(82 puan) tarafından
Doktra gitmedik cnm biz kendi kafama göre basladm
0 oy
(118 puan) tarafından
Beceremedim deme canım becerirsin niye beceremeyesin ınstagramdan penelopegurme diye site var canım internetten de bakabilirsin ay ay kurutma çorbalar gönderiyolar sipariş veriyorsun onlar yardımcı olur internetten beslenme listesine bak canım yardımcı olur sıkma canını kızım daha 1,5 aylık bende tedirginim nasıl yaparım ederim diye tedirginim yemezse diye zamanı gelince oluyor herşey :)
(82 puan) tarafından
Teşekkür ederm cnm ilgin için
0 oy
(440 puan) tarafından
Sabah peynir yumurta verebilirsin şehriye çorbas yap tavuk suyu yoğurt baharatsız mercimek kemik suyu corbasi ben bunları ilk çocuğunda verdim şuan 2 çocuğa başlayacağız yavaş yavas
(82 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim gurme bebek menuleri diye bi uygulama indirdim ben ordaki tarifleri yapiyorum.  Tabi tariflerdeki malzemeleri 3gun tattirdiysam. Tattirmadiysam da o urunu eklemiyorum ya da baska bir sey koyuyorum onun yerine. Uygulamada ornek menuler de var sabahtan aksama kadar. Yine kendine gore oynama yapabilirsin. Ayrica hangi meyve sebze hangi ayda verilir onlar da yaziyor. Ordan takip edip yeni urunleri tattirabilirsin. 

Gunde 2 ogun (toplam 2 cay bardagi-200cc) vermeye devam. Yemiyorsa ben şu sekilde yapiyorum ise yariyor. Mesela corba yaptim biraz yedi birakti. Trabzon hurmasi soydum. 2 kasik corba 2 kasik meyve seklinde verdim yemeye devam etti. Ikisinin toplam cc miktarina dikkat edersin. Meyve yerine yogurt falan da olur. 

Blender kullanmıyorum artik. Tel suzgecten geciriyorum cignemeyi ogrensin diye.  Basta yemezse korkma, ona da alisiyorlar.

Ara ara eline havuc veriyorum. Fileli meyve tutacagina elma armut falan koyuyorum oyalaniyor. Dişi ciktiysa sebzeleri haslayip eline verebilirsin. Bizim diş yok henuz vermedim eline. 

Bir de bol bol tarif oku. Bu uygulamaya bosta kaldikca goz at (gurme bebek menuleri ). Boylece kendini hazırlamış olursun.
(82 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsn
Profil image (2,520 puan) tarafından
Rica ederim canim kolay gelsin.
(82 puan) tarafından
Canım sen günlük mu tutuyorsun
Profil image (2,520 puan) tarafından
Evet canim 175 gunlukken basladim yazmaya,keske daha once de yazsaydim. 205 oluyoruz yarin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
5 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ~YamanAlp'inAnnesi~ (209 puan) tarafından soruldu
...