0 oy
266 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhabalar 

İkiz kız bebeklerim 4 aylıklar. 

Masal okumak istiyorum onlara ama öneriniz var mıdır? 
Bebek Ayı 4

6 Cevaplar

0 oy
(1,436 puan) tarafından
Burda bekleyim ben de ara ara oğluma uydurduğum hikayeleri anlatıyorum sesimi değiştirerek hoşuna gidiyor
(4 puan) tarafından
Yani kitap alsam anla sız diye düşündüm. Telefondan mı okusam bilemedim. Eğitici kartları var onları gösterip hikaye uyduruyorum bakıyorlar onlara.
(1,436 puan) tarafından
Ben iş Bankası kitabı almıştım kucağıma oturtup okuyorum hem resimleri ilgisini çekiyor hem de dinliyor beni birkaç tane daha almayı düşünüyorum bu arada iş Bankası kitaplarının resimleri ilgi çekici bakabilirsiniz isterseniz. 2+ yaş oluyor genelde bence boşa gidecek bir şey değil büyüdüğünde de okursunuz konuşması ve gelişimi için iyi olur
(4 puan) tarafından
Evet evt bime gelmişti görmüştüm çok da güzel görünüyordu ama daha çok erken diye almak istemedim. Ama şuan kucağa dikey bir şekilde de olsa oturuyor alıp gösterebilirim.
-Reklam-
0 oy
(385 puan) tarafından
İs bankasi yayinlari var hepsiburada da arada bime de geliyo ben uyku oncesi okuyorum resimlerine falan da bakip baska baska hikayeler uyduruyorum iyi oluyo 
(4 puan) tarafından
Evet görmüştüm bime gelmişti daha erken diye almamıştım ama dikkat cekıcı olabilir evet. Eğitici kartlara bakıyorlar sonuçta o da dikkatlerini çekebilir.
0 oy
(408 puan) tarafından
Kitap alıp okuyabilirsiniz çocuk büyüdükle o kitaplarla ilgilenecek sonuçta kitap hiçbirzaman gereksiz değildir benim için kütüphanesini oluşturmaya başlamış olırsunuz kullan at bişey değil sonuçta kimilerini yırtar illaki ama çoğu kalır büyüdükçe kendi de okur ilerde hareketli cırtlı kitaplar var onlar daha çok işgisini çekebilir düşünürseniz
(4 puan) tarafından
Tabiki dee ben kitap okumayı çok seven bir ebeveynim. Kendi kütüphanem de var. Onların da çok isterim kitap sevmelerini. Ağaç yaşken eğilir misali istedim masal okumayı. Ama nasıl birşeyler okusam bilemedim.
Hışırtılı kitaptan mı bahsettin
(408 puan) tarafından
Hayır cırtlı var hareketli diye de var internetten bakınca görürsünüz ama ben bunlara pek gerek görmedim resimli olmasına verdiği mesajlaea dikkat ettim sadece ilerisini düşünerek resimler dikkatini çekiyor zaten o aylarda elif serisi var hem büyük ve resimleri bol elij annesine yardım ediyor veya elif anaokuluna başlıyor gibi internetten bakın görürsünüz mutlaka
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben iş bankası yayınlarının kitaplarını bime gelmişti aldım 2 aydan beri okuyorum 3 boyutlu resimli ilgisini çekiyor 3 yaş diyor ama sıkıntı olmaz kendi okuduğunuz kitapları bile yüksek sesle bebeğe okulmaak dil gelişimini olumlu etkiliyor.
0 oy
(669 puan) tarafından
Kesinlikle iş bankası yayınlarının kitaplatını tavsiye ederim. Ben hamilelğimden beri okuyorum. Şuan 99 günlük olduk çok dikkatini çekyor. Artık indirimlerden cırt cırtlı, fenerli felan kitap almaya başladım. 
0 oy
(291 puan) tarafından

image

Merhaba bu kitabı alabilirsin çokça hikayesi var 
(4 puan) tarafından
Aa çok teşekkürler.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 566 göst.
0 oy
8 cevap 248 göst.
6 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Slmh (167 puan) tarafından soruldu
...