+1 oy
489 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından kapalı

Sizler ne düşünüyorsunuz

image



notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

9 Cevaplar

+8 oy
(15 puan) tarafından
Büyüklerimizin bi lafı vardır. " 1 delille 40 alimi yendim, 40 alimle 1 cahili yenemedim." Bu da ondan işte.
-Reklam-
+6 oy
(295 puan) tarafından
Saçmalık zirvalik başka birşey değil..ilimle bilimle alakası olmayan bir insan..inşallah bebegine birşey olmaz bu cahillikle...
+4 oy
(960 puan) tarafından
Millet uzaya çıkmış yeni gezegenler buluyor, ilimle bilimle uğraşıyor. Biz hayla bu cahil kesimiyle uğraşıyoruz. Aşı karşıtı ama başı ağrısa ağrı kesici içer. Ateşlense hastaneye gider. Aşılara gelene kadar dünya kadar şey var vucüda giren.  
+2 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
İlk birkaç cümleden sonrasını okumadım bile baştan aşağı cahillik akıyor. 
(8,985 puan) tarafından
Ben okudum. Neyle karsi karsiya dugunu bilmek gerek. Cocuklara onem verilen bir ulkede olsa bu hanimefendinin cocugunu sosyal hizmetler alirdi. Kan grubuna bile baktirmamak acik ve net bir cocuk istismaridir. Cok yazik.
(1,783 puan) tarafından
Ben de geçen bir yerde çocuğumu sünnet ettirmedim gerek duymuyorum cahilce falan diye yazan bir anne okumuştum :) ağzı olan konuşuyor işte
(8,985 puan) tarafından
Aslinda Kuran'da sünnet yok :) Bizdeki peygamberimizin adetine uymak ve biraz da kulturel bir durum. Tibben gerekli oldugunu dusunuyorum. Ayrica cocugun da ilerde kulturel açıdan zorluk yasama durumu var. Sonra 30 yasinda evlenmeye karar verince sunnet olmak zorunda kalmasin :)))
(1,783 puan) tarafından
Ben de aynı yorumu yaptım kadına :))) ve cevabı şu oldu benim çocuklarım ilerde kimle evleneceğini bilecek şekilde yetiştiriyorum :))))
(8,985 puan) tarafından
Bayilirim buyuk konusanlara :)) Sanki herkes kendi kulturune göre biriyle evleniyor. Ne sacmalik.
+1 oy
(770 puan) tarafından
Altına bı de etiket yapmış gerçek tıp diye.tipcilar zaten boşa okuyo doktora yapıo.cahillik akıntısı var başka bişey değil.cok rahat cokkk .inşallah bebeği sagliklidir
+1 oy
(1,464 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah baştan aşağıya cahillik akıyor hatta cahil bile az kalır böyle bir insana diyecek söz yok o çocuğa da Allah şimdiden sabır versin böyle bir anneye sahip diye sözün bittiği yer çocuğun hayatı ile oynamış resmen..
(663 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
+1 oy
(884 puan) tarafından
Herseyi gectim de neden kan grubuna baktirmamis cocugun onu anlamadim  her neyse siz dinlemeyin olur mu senelerini tip icin harcamis insanlari dinleyin. Buyuk vebalr giriyorlar. Herkes kendinnce özzgür ama başkalarini teşvik etmek cok günah. Yurt disina cikacaginiz zaman kedi kopek sahiibi iseniz onlara bile aşı istiyorlar neden acaba. Bir dusunseler soru apacik ortada. Hangi devlet kendi milletini zehirler. 
0 oy
(448 puan) tarafından
Bunlar nasıl kafalar diyorum.
0 oy
(960 puan) tarafından
Boşverin Allah aşkına ya. İnstagramda profilini inceledim gerçekten zırvalıklarla dolu. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
19 Eylül 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde 555Nazire (923 puan) tarafından soruldu
...