0 oy
201 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba anneler bana yardim edin oglun bir yas doğumgununu yapicam ama aileler kavgali iki tarafta bende kayinvalidemle gorusmuyorum iki tarafta birbiriyle gorusmuyor esimle ben arada kaliyorum  siz olsaniz nasil  yapardiniz 
Bebek Ayı 12
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Eşim ben bebeğim kutlarım gelmeyen e zorla getiren arada kan davası yoksa torun için bir araya gelinebilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam yapardım gelmek isteyen gelir sizin için değil torunları için geliyolar bir günlüğüne herkesin kavgası gürültüsü biter. Gerekirse kimse kimseyle muhattap olmaz ama o çocuğun ilk doğum günü kutlanır herkese ayrı kutlama yapacak değilsiniz sonuçta. 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Kendi aranizda kutlasaniz.sonra esiniz ailesi ile kutlar siz de kendi ailenizle.buyuk bir kutlama dusunmuyorsaniz tabi.buyuk kutlama dusunyorsaniz.mecbur aileleri razi salmaniz be biraraya gelmelerini saglamaniz lazim.
(24 puan) tarafından
Haklisiniz 7 senedir iki aile gorusmuyor birbiriyle bizde bende bu sene esimin tarafiyla gorusmemeye basladim
(1,465 puan) tarafından
7 sene az bir zaman değil bence hiç bir araya getirmeyin. Tatsızlık çıkar çocuğun doğum gününde mahvolur. Eşinizin tarafıyla görüşmüyorsanız sadece kendi ailenizi çağırabilirsiniz eşiniz benim ailem yokta onları çağırıyorsun diye sıkıntı etmez ise eğer. Öylede olmaz ise kendi aranızda kutlayın gitsin.
(8,034 puan) tarafından
Torunlarini da gormuyorlarmi?biraraya geldiklerinde kavga gurultu olucaksa hic o ise girisme derim.ayri ayri kutlamak daha iyi.kucuk 1 pasta ile onlarin da gonlu olur

İlgili bir soru bulunamadı

...