0 oy
251 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim çok gazlı gazdan dolayı ne gündüz uyuya biliyor ne gece yattığı zaman da 15 dakika sonra sancıdan geri kıvranarak ağlamaları baya şiddetlendi  İlk başta sab simpleks kullanıyorduk çıkarıyordu gazını ama gazdan dolayı doktoruna tekrar gittik bide alleviando gaz damlası ve biogia bağırsak düzenleyici verdi ama hala aynı sizce hangisini kullanmalıyım 
Bebek Ayı 51 gelcek

3 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından
Aguline şurup bebeğime daha çok yaradı öneririm inşallah size de faydalı olur.. 
-Reklam-
0 oy
(180 puan) tarafından
Kimyon çayı da iyi  gelmişti bize.. 1 su bardağına kaynamış suyu koyup kimyon ekleyip iyice karıştırın daha sonra tam dibine çökünce bebeğe 1 çay kaşığı verin. Sizde kalanı için hem süt yapıyo hemde gaza iyi geliyor.. 
0 oy
(35 puan) tarafından
Humana kimyonlu rezene çayını şiddetle öneririm bebeklerin içebildğnden bebeğim bir buçuk aylıkken başladım şuan 4 aylık hala veriyorum hep kabız bir bebekti her herseferde fittille yapıyordu kakasını gazını anlatmayim bile ama bu çayı verdikten sonra düzenli olarak günde bir kere kakasını yapıyor gazında rahatlıkla çıkarıyor uykusuda düzene girdi rahat rahat uyuyor gaz damlalarının nerdeyse hepsini kullandım hiç bir işe yaramadı doktor kolik dedi ama bu çay bayağı iyi geldi doktora danışarak kullanmayı unutma .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 265 göst.
0 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
12 cevap 364 göst.
0 oy
7 cevap 462 göst.
...