0 oy
422 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (549 puan) tarafından

Oğlum 5 buçuk aylik son zamanlarda çiğlik atip duruyor. Ozellikle istedigi bir sey olmadiginda ya da cani sıkılınca yaoiyor. Ama oyle boyle bi ciglik degil ben bile o sesi cikaramam :D Sizin bebekler de bunu yapiyor mu ?

7 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Bizimki 9 ay aylık hala bas bas bağırıyor :D
(33 puan) tarafından
Aman yarabbi bende az buyuuunce durulur diye kendimi avutuyom
(88 puan) tarafından
Hiç avutma canım büyüdükçe daha çok zorlaşıyor herşey. Benim bi beklentim yok artık sadece 7 yaşına girince rahatlarım tamamen diye teselli veriyorum o kadar
-Reklam-
0 oy
Profil image (436 puan) tarafından
Evet bide duyanda bisey sancak :D
0 oy
(273 puan) tarafından

Hahaaa şuan bagryo ortalığı yikiyo :D

0 oy
(5,307 puan) tarafından
4 aylikken cok yapiyordu, simdi ciglik atmiyor pek. Ama bu aksam yemekteydik o da sandalyesinde oturuyordu. Bir iki dk lafa dalmisiz, babasina donup bir bagirdi adam gibiydi valla :)
0 oy
Profil image (1,118 puan) tarafından

Ozellikle kucagıma almadığımda çok yapardı şimdi de şarkı soylediğimizde bize eşlik ediyor bağırarak :D

0 oy
(33 puan) tarafından

5 buçuk aylik oglum ve soylediklerinin aynisi bizde  de mevcut.. Bu oğlanlar ters azcik anacim:) Bi de sesi hoşuna gidiyormuş birazda ondan yapiyo.. Bizim ki sabah uyaninca once agu gugu aa uu bisiler der sonra başlar bagirmaya.. Oynuyo kendi capinda

0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından

Yapmaz mı canım mutlu olunca daha çok yapıyor sinirlenip sıkılınca çok rahatsız edici bir sesi hiç bıkmadan tekrarlıyor eşime aynı buz dolap kapağı açık olunca öter ya o ses de insanın kulağını tirmalar kapatıyim da rahatlıyim der insan ya aynı onun gibi diyorum kucağıma alıyım da dursun diyorum guluyoruz:)

İlgili bir soru bulunamadı

...