0 oy
221 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (7 puan) tarafından
33 günlük olduk tam. Uykum çok ağır her kalktığımda yüzümü yıkayıp kendime gelip emzirmek için çok çabalıyorum korkuyorum emzirirken uyuyakalirim diye hep ayaktayim. Bende sütümü sağiyorum gece uyurken kaynanam veriyor ben biraz dinleneyim diye. Bebeğim 2 saatten fazla uyumaya artık 3 4 saati bulmaya başladı bu normal mi sarılığı çok fazla çıkmadı vücudunda yok gözlerinde kaldı sadece. Yükselir mi bu saatten sonra artık 3 4 saat uyur mi 1 aylık daha. Biraz uzun oldu ama vicdan azabı duyuyorum sütüm var emzirmeye gücun mu yok diye kendime kızıyorum.
Bebek Ayı 1

5 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
okuyunca tek degilmisim bizde 37 günlük  bazen cok üzülüyorum vicdan azabı duyorum bende burda bekliyim ilk dogdugunda uyandiramadim zar zor emzirdim sarılık oldu sonra 16 11 düstü hala gözlerinde var yüzünde gecmedigi icin üzülüyorum sık emzirmeye calisiyorum ama bir bucuk iki saatte anca diger turlu ac olmadigi icin ögürüyor verdigim zaman geceleri alarm kuruyorum cok yorgun düştüm alarm duymuyorum gece oturum agliyorum ac biraktim sariligi yukselir diye insan ilk olunca panikliyor gece gecde olsa iki defa emziriyorum saat 12 de emzirim uyutuyorum bir bucuk iki arası alarm kuruyorum sonra üce en sonda dörtle bes arası  bazen cani isterse 10 dk bazen 5 dk emiyor bırakıyor gazı olunca hic emmek istemiyor bir türlü gecmedi sarılıgı tekrar yukselir diye korkuyorum tek basima ugrasmaktan geceleri uyanamadigim zaman bende cok vicdan azabı cekiyorum kendi kendi mi yiyorum
(7 puan) tarafından
Canım tek olanların Allah yardımcısı olsun ben gerçekten yapamam. Çok şükür kaynana diyorum ama anne kız olduk. Hamilelik annelik gerçekten psikolojimi yıpratıyor tek olmadığıma sevindim.
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Çocuğunu aç bırakmıyorsun ki yüklenme kendine dinlenmeye hakkın ve ihtiyacın var ne mutlu ki sana yardımcın var
(7 puan) tarafından
Evet haklısın şanslıyım bu konuda
0 oy
(892 puan) tarafından
Bebegının uyuması normal. Sana gwöınce hiç uzulme yardım edenın varsa tabıkı sende dınlenıceksın uykun agır degıl vucudun yorgun uykusuz cunkü derın dalıosun uykuya. Sen bebegını ac bırakmıosun ki sonucta sutunu verıosun. 
0 oy
(47 puan) tarafından
Bebeğim bir hafta yoğun bakımda kaldı. Biberonla beslendi. Çıktığında güzel emdiğini doyduğunu düşünürsen üç saatte bir besle uyanmazsa uyandır dediler ki kendileri üç saatte bir besliyorlardı. Oğlum o günden beri 3 saatte bir uyanıp emiyor yani normal. İki aylık olduk artık dört dört buçuk saatte bir bir uyanıyor. Yeterli besleniyorsa ki biberonla içtiği için daha iyi anlarsınız bez sayıları da normalse dert etme kendine. İnsan deliksiz uykuya hasret kalıyor çok normal..
0 oy
(1,248 puan) tarafından
En gen iki saatte bir emzirmeniz gerek keşke benim olsaydı da o zorluğu cekseydim ilk dört ay emzirebildim sagdigim için düzenli beslenemedigim için sütüm kesildi sarılık vardı ilk ay geçer gündüz demeden bir saatte bir emzirdim atlattik şükür ama sonra bende siz gibi daldım bidaha emziremedim iki ay dişinizi sıkın 3 ay itibariyle geç saatlere emzirip yatırın sabaha kadar kalkmiyorlar zaten 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 285 göst.
26 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kizceannesi444 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.
19 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ZGT (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 341 göst.
0 oy
6 cevap 266 göst.
27 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mrvtlg (7,202 puan) tarafından soruldu
...