0 oy
225 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (134 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hazırlık olarak npyosunuz kızlar. Magnet yaptırmak istiyorum fiyatlar uçmuş uyguna var mı bildiğiniz siteler. Organizasyon olarak nasıl plan ypyorsunuz aklimda bsey yok daha
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
Profil image (1,252 puan) tarafından
Bence magnet çok gereksiz yani sizin çocuğunuzun resmini kim buzdolabına asmak isterki gereksiz masraf bence. 
(2,468 puan) tarafından
Kesinlikle katıliyorum size. Kızım 10.5 aylık linçlenecem belki ama 1 yaş doğum günü de bana saçma gelir eşimle konuştuk yapmayı düşünmüyoruz. 2. Yaş gününde her şeyin daha çok bilincinde olup daha güzel olacağını düşünüyoruz tabi ki herkesin kendi fikri.

Elfida_elif post kapandı diye bu yorumda yazayım.Magnet düşünüyorsan yaşadığın yerde reklamcılarla konuş pazarlıkla uyguna getirebilirsin belki eger sayı fazla olacaksa. Ama bence magnet yaptırma herkesin evine koyabileceği birsey olsun skulent mumluk gibi en azından kullanılabilir. Ya da sokak hayvanları icin mama alıp ayrı ayrı paketleyip bebeğinin dilinden reklamcılardan etiket çıkarıp paketlere yapıştırabilirsin. Önümüz kış malum . sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah :)
(75 puan) tarafından
Ben hepsini toplu şekilde bir siteden sipariş vermiştim daha uyguna geliyo set olarak magneti panosu afişi masa örtüsü balonları cokda güzel oldu herjes çok begendi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 392 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.
9 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Rumeysaliva (25 puan) tarafından soruldu
...