0 oy
189 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (216 puan) tarafından
Arkadaşlar  sizlerde bebeğinizi yatırmakta zorlaniyormusunuz. Uyuturken zor uyutuyorum.ama kalkması çok kolay.yoruldjm artik.atak haftası dedik.atak haftasında geçtik halen aynıyız.ne zaman duzelecek bu coxuk .hic yerde kendi kendine bir dakika bile durmuyor.

4 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Valla bizde oyleyiz ne geve ne gumduz uyumaz oldu 6 aylik guya rahatlamamaiz lazim iyice kotuye gidiyo aksine . Bi cozumu oldugunhda zannetmiuorum diside cikti atagida gecti sabir ... bol bol sabir ........ bol bolllllllllllll
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Uyku öncesi rutin olunca ağlamadan direnmeden uykuya geçiyoruz.günlük bir rutin oluncada rahatlıyor bebişler
0 oy
(242 puan) tarafından
Ayni bizde oyle yoruldum gercekten uyumuyoooor 
0 oy
(531 puan) tarafından

6 aylığız. Uyku öncesi duş aldırırım hep havalar soğuyunca 2 günde 1e düştüm. Banyo yapmadığı günler kitap okuma yapmaya başladık. İstemezse oyuncaklarıyla oynuyoruz. Gözleri ovuşturmaya başladığı an uyku moduna geçiyorum. Bi iki mızmızlanıyor etrafı izliyor sonra uyuyor uyuduktan sonra 2 kere yarım saat 40 dk arası uyanıyor. Sonra 12 1 e kadar bazen 2 ye kadar uyuyor memeye kalkıyor.

 (Sağa sola dönmeler başladığından beri yer yatağındayız kendi odasında gece en az 3 4 kere odanın bi ucunda yakalıyorum onları saymıyorum :D)  dişimiz çıkmadı henüz onun ağrısına uyanıyor arada. Geçen hafta inanılmaz çökmüştüm uyku dileniyordum herkesten yarım saat bak 1 saat bak uyuyayım diye baktım kimseden fayda yok onla beraber uyuyorum gün içinde öğle uykusu uzun oluyor anca o zaman. Yatsa oturmak otursa kalkmak istiyor. Ana kucağı mama sandalyesi gidip geliyoruz gün içinde. 2. ay aşısından bu zamana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama geçtiler. Bi bakmışım 6 aylık olmuş. Anı yaşamaya çalışıyorum. Bir daha bu zamanlara geri dönemeyecekler. Özleyeceğiz. Tüm annelere bol sabırlar diliyorum. Ha birde bol dinlenmeli geçen günler :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
7 cevap 222 göst.
...