0 oy
413 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (27 puan) tarafından
tarafından kapalı
6-9 9-12 aylık elinde kız bebek kıyafeti olan varmı? Arkadaşımın eşi işten çıkartıldı ve durumları gerçekten çok kötü. Kargo ücretini ben vericem şu soğuk günlerde gerçekten yardımcı olursanız dua ederiz kızlar. Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. 
notu ile kapatıldı: Sohbet bölümüne yazarsanız sevinirim anlayışınız için teşekkür ederim

3 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Allah herkesin yrdimcisi olsun insallah. Malesef benim elimde yok kiyafet vs. Ama gorunce yazmak istedim en azindan pot one cikar blki bi goren olur.
-Reklam-
0 oy
(116 puan) tarafından
Etrafımızdaki bebekli kişilere söyleyelim varsa yardımcı olmaya çalışırım benim ki daha 3 aylık o yüzden ben pek yardımcı olamam ama etrafa yayalım sen adres ve telefonu özelden msj olarak at ben bi soruşturayım hangi sehirdesiniz 
0 oy
Profil image (521 puan) tarafından
Ben de var. Kizim 3 yaşında  2 bebegim de erkek oldu. Ayırdım  kiziminkileri. Yollamak isterim evde durup duruyor . Fakat burda boyle kiyafet isteyip de  sonra letgoda filan satanlar  oluyormuş.  Hoc fesatlik gelmemisti aklima burda  biri bunu yazana kadar... yoksa ben  işe  yarasın  birine daha faydası  dokunsun  isterim.
(1,019 puan) tarafından
Yok artık gerçekten mi? Ne insanlar var ya! insanların iyi niyetini kullanıp güya çakallık yapıyolar bu da bi nevi hırsızlık. Allah hidayet etsin
Profil image (521 puan) tarafından
Yaaaa rabbim hidayet versin  insanlarin iyi niyetini  kullandirtmasin kimseye...Siz bana ozelden adres atın  ben disari çıktığımda yollayayım.
(1,019 puan) tarafından
Post sahibi henüz görmemiş galiba. Gerçek ihtiyaç sahibi insanlara gider inşallah Allah kabul etsin yardımınızı. Bende yardım etmek isterdim ama benimki de 6 aylik su an veremem yorumunuzu görünce çok şaşırdım gerçekten daha neler duycaz
Profil image (521 puan) tarafından
K.bakmayin benn sizi konu sahibi sandım  dikkat etmemişim.  Demi cok ılginç  ben de buna benzer  bir konunun  yazışmalarında  duydum. Evet sizinki küçükmüş  benim kızım  3 yaşına  girdi. Oğlum  4 aylık.
(27 puan) tarafından
Canım o vebali alan almak isteyen kendi bilir. Ama ben ne o vebali alırım nede o günaha girerim. Benim kızımın kıyafetlerini de verdim ben. Göndermek istersen adresi özelden  vereyim
Profil image (521 puan) tarafından
Ver canim dışarı  ciktigim da yolluycam insallah. Hatta biraz daha buyuklerini de yollayayim. Bir de tercihin olan kargo sirketini de soylersen iyi olur.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 168 göst.
5 Mart 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Derinnaz (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 296 göst.
0 oy
0 cevap 178 göst.
18 Eylül 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Suna666 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
4 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Trkn54 (6 puan) tarafından soruldu
...