0 oy
208 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (296 puan) tarafından
Oglum 11 aylik.daha ne gun ne kadar ve nezamn uyuycagini asla bilemiyorum.  Bazen olur gunde toplam 13 saat uyur bazen sadece 7 saat uyku  saati zaten hiç belli değil.bu beni cok yoruyor. Herkes bana bi plan vs yapılırken soruyor doruk ne zaman uyur ve ben bunu hiç bilemiyorum. Bizde mi bi gariplik var bu aylarda belli olur mu ne zman uyuyacağı?
Bebek Ayı 11

2 Cevaplar

0 oy
(7,202 puan) tarafından
İlk kızım 2 yaşından sonra uyku rutini yaptı ikinci kızım 10 aylık onda halen yok bir saati
(296 puan) tarafından
Sanirim bazı bebeklerde ne yaparsan yap uyumuyor.biz zaten 3 4 ay gazdan sonra disten ataktan yok yani . çoğunlukla bir bebegin uyumasi gereken gece uykusunu gunduz  uykularında bile yakalayamiyoruz.esimde dio hatta uyku saatini ne yapican uyusa yeter die ama iste insan az cok hayati belli olsun istiyor
(7,202 puan) tarafından
Aynen bende bir duzeninolsunistiyorum ama yok işte bizim doktor uykuyu sevmeyen çocuğa yapacak birşey yok demişti malesef benimkiler öyle böyle yaşamaya alıştık:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
3.5 ayliktan beri uyku düzenimiz var kızım da öyleydi. Akşam 9 da uyur sabah 9 da uyanır . Biraz da size bağlı bence bir rutin oluşturmanız lazım uyku saatlerini düzenlemeniz lazım. Gün içinde çok uyuyorsa uyandırın , sabah geç uyaniyorsa yine uyandırın böyle böyle oturur . Tabi ben kabaca söylüyorum belli bir düzen içinde planlayın .Hem sizin hem bebeğiniz için uyku düzeni önemli. 
(296 puan) tarafından
Bizim en büyük sorunumuz gunduz uykusu ezan okunur okul zili çalar vs uyancak bisry bulur ve sonra saatlerce uyumaz aksama doğru ogle uykusuna yatar.yatirmayim desem bu kez gece de uyumadi denedim.hic okadar gece uykusu uyumadık zaten. Vala ne yapacağımı bilemedim
tarafından
Sessiz ortamda büyümüş olabilir mi o yüzden o şekilde alışmıştır belki. Uyurken yanına hafif müzik açın dinlendirici uyku müzikleri oluyor mesela veya müzik kutusu yanında çalsın Böylece dışardan gelen sesleri daha az duyar ve zamanla alışır .
Benim kızımdada sabaha karşı 5 de uyanıp oyun oynama isteği başlamıştı mesela kısa bir süre . Gündüz çok uyuduğunu uykuyu aldığını fark ettim sonra gündüz uykusunu en fazla 1.5 saat yaptım ve uyandırdım . Gece de geç yattığı zamanlarda sabah 8-9 da yine uyandırdım akşamları erken uyumaya başladı böyle böyle çok kısa sürede düzen kurmuş olduk.
(296 puan) tarafından
Evet evde aksama kadar hep yanlız olduğumuz için  maalesef sessizliğe cok alışkın.tv vs de acik olmaz evde.pispis aciyorum yanina  ama maalesef evin hemen yani okul sanki dk başı zil çalıyor  ve okadar yüksek ki sesi.olmadi muzigin sesini bir tık daha açmayı deneyim.
Ben uyandirmiyorum uyurken uyusun die aksam 5 ten sonra yatiyor 7 ye kadar sanirim  ondan gece gündüz tum karisti.bugunden sonra uyutmayim oyalayım bakalim.Cok tesekkur ederim

İlgili sorular

...