0 oy
305 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (72 puan) tarafından
Yolun sonu aydınlik mi anneler..çok tükendim:(

9 Cevaplar

+1 oy
(265 puan) tarafından
2.5 yaşında ilk rahatlama. İletişim daha iyi halde oluyor çünkü. Ve 4 ten sonra aşırı rahatlama. Bu ilk 2_2.5 yılı onunla ten tene temas ve oyunla geçirirseniz, ilerideki iletişiminiz ve baginiz çok iyi oluyor tecrubeyle sabit. Oğlum suan 9 yaşında, 2.5 yaş sonrası çok daha rahat ve eğlenceliydi bence. Şimdi de 10 aylık kızım var, tüm gün merdiven in merdiven çok yapıyoruz bıkmadan usanmadan eğlendiği şeyi yapıyoruz. Kucağımda mizmizlanmasindan iyidir :)
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,548 puan) tarafından
18 aylık oldu günden güne daha beter oldu bu durum evde sıkılıyorlar oyun çağları normal diye düşünüyorum 
(72 puan) tarafından
Sağolun çok rahatlattıniz :D
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Uyku gerilemesi var, bizi de o perişan ediyor. Herşeyden sıkılıyor zaten bu sıralar. Işığı bekliyorum :D
(72 puan) tarafından
Aynı aynı..bence ışık filan yok :D
(1,079 puan) tarafından
Bakalım tek uykuya düşürdü, bu akşam uyur inş :D
0 oy
Profil image (1,659 puan) tarafından
Bizde şuan öyleyiz ben eve girmiyorum bile artık komşularla oturuyorum park var evin önünde onda oynatıyor kendi başına yürüyor eğleniyor yorulunca bebel arabasında uyutıyorum uyanınca veya uyurken eve çıkartıyorum o ona yetiyor dışarıda doyasıya vakşt geçirmesi gerek eve girmesi için :)
0 oy
(6,416 puan) tarafından
20sinde yaşına girecek evde zor tutuyoruz hep kapıyı gösteriyor:) her akşam yürüyüşe çıkarıyorum bide bu ara yürümeye başladı iyice hırslandi düştükçe sinirleniyor 
0 oy
(106 puan) tarafından
Aynı valla tuvaletimi tuta tuta geciyo resmen günler ev işi filan bahsedemiyorum bile.Geceleri de cidden dakka başı ağlar bi saat kesintisiz uykum yoktur uyumuyomusum gibi gelir bana surekli.Dun geceden beride az az atesleniyo ve surekli agliyo dis etlerini gosterip.Disleri cok zor cikariyor.Ama hepsi boyle demekki Rabbim can sağlığı versin hepsi geçecek elbet varsın işler dursun bi kaç sene disimizi sıkarız yavrumuzla koyun koyuna yaşarız belki sonra bu günleri de ararız.:)
0 oy
tarafından
1 yaşına giricez, aynı öyle benim oğlumda. Aşırı mızmız ama bana yapıyor akşam mesela babasıyla oynarken odadan çıkıyorum hiç sesi çıkmıyor mis gibi oynuyor beni bi görsün deli gibi bağırıyor ağlıyor. Gündüz de benle yalnız kalınca aynı tüm gün susmuyor çok tükendim artık doğduğundan beri çok fena bi bebekti zaten ama dışarıyı asla istemezdi son 1 aydır hep dışarıyı istiyor parmağıyla gösteriyor çıkmak için. Şafak karanlık gibi, ışığa daha çok var  :))
0 oy
(403 puan) tarafından
Biz de aynıyız 12.5 aylik son günler çok zor hiç yemiyor. Sizin yemek konusunda nasıl 
0 oy
(49 puan) tarafından
Benim kizim da 13 aylik bir yerde durmuyor. Yuruyor aslinda 11 ayindan ama dusunce direk kafasini carptigi icin hep elinden tutuyorum. Surekli disari cikmak istiyor, oyuncaklariyla bile kisa sure oynuyor hemen sıkılıyor. Bir sure cok yorucu gececek galiba. Tek basina dusmeden yuruse isim belki kolay olur diyorum ama bakalim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 296 göst.
10 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melek86 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 363 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 321 göst.
28 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gamzey (254 puan) tarafından soruldu
...