0 oy
346 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 53 günlük uyumuyo napicami şaşırmış durumdayim önceden sorunsuz uyuyodu gün geçtikçe huylari degismeye basladi büyüdükçe degisicek ama daha cok erken uykusuzluk için. Memede uyuyodu biaralar şimdi memeyide zor alıyo ucunu buluyo ama kendini geriye atiyo aglamaya basliyo. Acayip inat ediyo uykusuzluk dahada sinirlendiriyo cocugu. Huysuzluk yapiyo napicami inanin bilmiyorum. İlk bebegim ve acayip tecrübesizim.
Bebek Ayı 53 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(203 puan) tarafından
Oğlumda 2. 5 aylık. Bazen gündüz hiç uyutamıyorum. 2 gün sürüyor bu gündüz uykusuzluğu. O zMan da çok huysuz oluyor gözleri kıpkırmızı oluyor. Uyuyor ama 10 dakika sürmeden geri kalkıyor. Sabret sakin kalmaya çalış. Bir gün iyi bir gün kötüler işte . Hep bu günleri özliycez. Büyüyüp gidecekler nasıl olduğunu anlamayacaksın bile. Bak hamile olduğunu ogrendigin gün dün gibi değil mi. Sanki 9 ay geçmemiş gibi. Bu günler de bitecek hepsi düzene girecek Allah'ın izniyle sadece sabır 
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Banyo yaptirin burnunu guzelce temizleyin serum fizyolojik ile burnu tikali bebek ne meme emer ne uyur.oncelikle bunlati deneyin.beyaz gurultu sesinden yararkanin bebekleri cok sakinlestiriyor.bir uyku rutini olusturun.mesela benim oglum odaya gidip ustunu degistirecegimizi,altini temizlenip mamasini yediginde uyku vakti geldigini biliykr.sabhata mamadan sonra dus.giyinme oyun ve uyku rutinini biliyor.bikmadan anlatin simdi sunu yapaicaz ardindan bu diye.emin olun 1 hafta icinde alisir.

Burnunu bike temizkedigimde bak bu ehh ohhh mis gibi hava diye anlatiyorum.ve kesinlikle anliyor ve aylardir kendi uyumaya basladi rutin bitince.
0 oy
(128 puan) tarafından
Burnunu ozellikle memeyi bulup arkaya atip agladigi icin soyledim.nefesi guzel alamiyor olabilir cok buyuk ibtimal.
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Kucağinda uyut emsin 3 ay bu şekılde sonrdan düzelcek
(42 puan) tarafından
Zaten çok fena kucaga alıştı benim kucagimda uyusun sorun yok ama başka kucakta uyusun istemiyorum. Başlarda emmede sorun yoktu cok guzel emiyodu göğsümun kahverengi yerine kadar aliyodu ama şimdi sanki ucundan emiyo tam almiyo hava yapiyo gaz oluyo onada kızıyo
0 oy
(173 puan) tarafından
Canim saaat gecenin 1.30 hayla walliyorum 16 aylık daha çözüm bulmuş değilim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,608 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.
7 Mart 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hw35 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 608 göst.
19 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysenur5561 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.
3 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Musmutlu (196 puan) tarafından soruldu
...