0 oy
156 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (166 puan) tarafından
Kızlar en son 11.30 da sağ göğsümü emdi uyudu emme yutkunma sesi de geliyordu hatta 5 saar sonra ben uyandırdım sol göğsüm de baya sertti sağ da hafif sertti ama sağ göğsümde ucu hassas olduğu için o plastik kalkanlardan var.Sol tarafı emzirirken o kalkan doldu biraz sol göğsüm boşalınca uyuyakaldı tekrar.Sanırsam yetti ona ama sağ tarafı emdiricem diye emerken sağmamıştım genelde 2 sini birden emer çünkü. Sonradan uyuyup kalınca sağ göğsümü sağdım ama çok az çıktı ve o kalkanda birikeble bile 30 ml yapmıyor.Akşam 11 de cuk cuk yutkunma sesi gelirken şimdi neden 30  bile birikmedi .Sağ göğğs ucum da hassas ucunda kırmızılık var acaba kanallar mı tıkalı ama göğsüm de aşırı sert değil.Sizce neden? Sütün yetmese ağlar durmaz diyorlar kilo alımı da iyi gibi ama bilmiyorum.Moralim bozuldu.
Bebek Ayı 2 ay

1 cevap

0 oy
(960 puan) tarafından
Bebeğin emdikçe süt çok gelir. Birde ilk emdiği ön süt sonrası besin değeri yüksek süt. Bir göğsüm sert diğeri yumuşak onda daha çok süt vardır diye bir kavram yok. Yumuşak göğüstede süt vardır belki daha fazla. Ben elektrikli pompa ile çekerken az geliyordu ama kızım emdikçe daha çok sütüm olmaya başladı. Gün içinde çişli bez sayısı iyiyse, kakada yapıyorsa doyuyordur zaten. Benim kızım 9 aylık çok şükür hayla emziriyorum gören bu göğüslerde süt yok diyor çünkü yumuşacık ama foş foş emer kızım. Ona takılmayın.  
(166 puan) tarafından
Aynen bebek emince daha kuvvetli emdiği için sağma ile aynı olmuyor herhalde ben de 2 göğsü de emzirmeye çalışıyorum sağ göğsüm yara olsa da hep devam ettim emzirmeye onu bırakmasın diye.Maşallah İnşallah ben de uzun süre emziririm :) Teşekkür ederimi içim rahat etti
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
0 oy
1 cevap 217 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
15 Aralık 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde feyzayse (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
6 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Esma..esma (245 puan) tarafından soruldu
...