0 oy
504 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (416 puan) tarafından
Kızlar çocuk doktorum bana doğumdan sonrada emzirirken vitamin ilacı kullan dedi ve ocean mummy kullan dedi. Dahiliyeye rutin kontrol için gittiğimde doktor vitaminlerin demirin vs hepsi çok iyi vitamin ilacını bırak dedi. Bıraktığımdan beri saçım aşırı dökülmeye başladı ve halsizlik uyku olmaya başladı bırakmadan öncede i mom latte kullanmıştım iki ay. Çok iyiydim halsizlik yoktu saçım hiç dökülmemişti. Şimdi çocuk doktoru öyle dediği için ocean mummy aldım bir sene kullan dedi bana çünkü. Kullanan var mı etkisini gördünüz mü sütünüzü etkiledi mi bebişe zararı olmaz değil mi
Bebek Ayı 78 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(276 puan) tarafından
Ben gebeliğimde de doğum sonrası da kullandım hala kullanıyorum bebeğim 9 aylık emziriyorum hiçbi zararı olmadı aksine faydası oldu ilacı bi süre bırakmıştım o süreçte benimde saçlarım çok döküldü bebeğimin kilo alması durdu tekrar kullanmaya başlayınca tekrar kilo almaya başladı yavrum maalesef günümüz şartlarında gerekli vitamin ihtiyacımızı besinlerden sağlayamıyoruz o yüzden bi takviye kullanmak sizin içinde bebeğiniz içinde daha sağlıklı olacaktır
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Canim bu ocean mumy folik asit değil mi
0 oy
(11 puan) tarafından
Bana doktorum hamilelikteki gibi devam et vitaminlere dedi. Ocean Mummy, d vitamini, ferratin(demir) kullanıyorum. Olumsuzluk yaşamadım. 
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Doğum sonrası, emzirirken de hamilelikte kullanılan vitaminlere devam etmek gerekiyor çünkü bebek sizden beslenmeye devam ediyor emdiği surece... Ilk hamileligimde sonra neredeyse 2 yıl içmeye devam ettim vitamin ilacını, regenesis max kullanıyordum o zaman.. 

Şimdi ikinci gebelik sonrası da aynı şekilde en az 6 ay, ek gıdaya gece ne kadar devam et dedi doktorum.. kan değerlerinin iyi olmasıyla ilgisi yok, sütü  kalitesini artırıyor. Bu sefer de elenatal kullanıyorum multi vitamin olarak.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
9 Kasım 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde melikeU.G (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 303 göst.
12 Mayıs 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Canzel (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
7 Mart 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Tuqba78 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
28 Mayıs 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 3mhnads (4,095 puan) tarafından soruldu
...