0 oy
216 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (80 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

2 Cevaplar

+1 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim sinirlenmek de insan olmanin gereklerinden. Inan hepimizin sinirlendigi zamanlar oluyor ama onemli olan bununla nasil basa ciktigimiz. Sinirlendigim zamanlar hemen kendime sunu soyluyorum: o sana muhtac, kim bilir ne derdi var, sakin ol. Ve ise yariyor cidden. Sonrasinda pisman olmamak icin tavsiye ederim sana da.

Gelelim yemek meselesine. Az once bir savastan ciktim resmen. Ek gida 3-5 kasik aldi birakti. Halbuki acti yani. Neyse dedim gel mama yapayim o zaman. Son zamanlarda biberonu da almiyor 10 seferde anca bitirtiyorum. Artik ancak uyurken dogdu duzgun iciyor. Uyutmaya calisiyorum tepiniyor, ac cunku. Biberon veriyorum icerken uyuyakalacak bu sefer birden ayaklaniyor uyumamak icin. Derken sonunda uyutup icirdim yatiyor simdi.... valla yazarken de yoruldum. Sen de uyutup ver bakalim alacak mi.
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,266 puan) tarafından
Benim bebeğim daha 2.5 aylık tecrübeli bir anne de değilim ama ben olsam napardim diye cevap vericem. 

Öncelikle sakin olmalısınız eğlenceli tabaklar hazırlayabilirsiniz Bebeğinize hazırladığınız tabaktan birde kendinize hazirlayip birlikte yemek yemeği deneyin. Bir sanaa bir banaa gibi oyunlar eşliğinde de yapabilirsiniz. Bilmiyorum belki tecrübeli anneler daha net sonuç alabiliceginiz önerilerde bulunur ben okuyup geçmek istemedim.  

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,721 göst.
6 Mart 2019 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yaren (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 203 göst.
0 oy
1 cevap 460 göst.
...