0 oy
251 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar iki yıldır spiral taktım.  Ama son dört aydır o kadar sinirli biri oldum ki. Bazen bu bebeğime de yansıyor. Ve sürekli ağlıyorum. Çünkü bazen kendimi tutamayıp tamam sus diyorum. Sonra pişman olup oturup ağlıyorum gönlünü almaya çalışıyorum. Önceden böyle değildim. Bu dört aydır öyle olmuşum. En ufak şeye sinirleniyorum. Sizce spiral den mi. Hastanede bir kadın ondan dedi 
Bebek Ayı 24
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(3,586 puan) tarafından
Spiral takınca regli olamıyorsun galiba diye biliyorum ondan kaynaklı olabilir ya da devamli evde bebeginle ilgileniyorsanız bunalmış olabilirsin. Eger yapmıyorsan haftanın bir gunu kendine zaman ayır. Bebegi birak babasına çık dolaş. Iyi gelecektir.
(26 puan) tarafından
Maalesef babası birtek pazar günü evde ve onuda kendine ayırıyor. Ben uğraşmıyorum baş edemiyorum diyor. :( Birde kayınpederim yanımızda öyle bir sıkıntımız da var. Çünkü bir türlü bir düzen oturtamadim. Yeni oldu böyle bana anlamadım. Adetlerim düzenli ama
(3,586 puan) tarafından
Peki hic kimse yok mu başka bakacak canim yani aksam bıraksan ne bilim en azindan esinle bas basa çıksanız. Ya da hiç disari çıkmıyor musunuz? Bunlarda seni bunaltmistir.
(26 puan) tarafından
Ara ara çıkıyoruz eşimle bebeğimle birlikte. Ama bebeğimi bırakıp gideyim dediğim güvenilir kimse yok. Bilemedim ya . Ya gerçekten bunaldım yada lohusadan hala çıkamadım:(:(:(
-Reklam-
0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Adetiniz düzenli mi gecikme var mı? Havalardan olabilir psikolojik olarak yorulmus olabilirsiniz hele yanınızda destek çıkan biri yoksa yıpratıcı olabiliyor kendimden biliyorum. Arkadaşın biri yazmış ya arada kendinize vakit ayırın. Ben bu yöntemle psikolojik olarak çok rahatladim hergun 1 saat kendime ayırıyorum yürüyüş yapıyorum ya da çocuğu babaya bırakıp arkadaşla kahve vs içmek iyi geliyor arada. 
(26 puan) tarafından
Şuan benim de ruhen bedenen en çok ihtiyacım olan şey galiba. Bu durumuma çok üzülüyorum çünkü arada çocuğa sinirlenip kızıyorum. Sonra oturup saatlerce ağlıyorum niye yaptım diye. Teşekkür ederim inşallah yaparım. Bu konuyu eşim ile konuşacağım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
29 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dilara1ayla (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 209 göst.
...