0 oy
228 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından

Doğum yapalı 3.5 ay oldu son 1 aydır ayağım yada topugumun yani ağrıyor ve geçmek bilmiyor acaba nedeninj bilen varmi



Bebek Ayı 3.5

4 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından
Bende mayista dogum yaptim sezeryan bisey yoktu su son 1 2 haftadir benimde sag ayagimin ust kismi agriyor, hele yere basarken neden bende bilmiyorum canim inan.
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
Ayni sebeptenmidir bilemem ama bende sezeryan dogum sonrasi diz kapagimda bir ağrı olmustu. Gecer diye onemsemedim ama zaman geçtikçe yürümek ve merdiven çıkmak eziyet oldu. Dayanılmaz olunca doktora gittim odem olmus ayağımda. Sut üreten hormonlar da vücuttan ödem atılmasını engelliyormus. Bu yuzden biraz dayanicaksin dedi. Bir de krem verdi. O krem rahatlamışti.
(181 puan) tarafından
Canim benim ayagimda da var da, el bilegimdeki kemik sisti odem var dedi dr. Voltaren verdi ama onufa kadin dogum doktorum kullanma sute geciyor kas gevsetici dedi, sen hangi kremi kullaniyorsun acaba onu kullansam belki agrim hafifler.
(250 puan) tarafından
Dolgit vermisti bana doktor. Emziriyorum sıkıntı olur mu diye özellikle sordum. Hayır sıkıntı olmaz demişti. Ama yinede kadin dogum doktorunuza bi sorun. Ben gunde 2 defa kullanıyordum. Ve 1 haftayı bulmadı agri geçince bıraktım. Prospektusunun emzirme kismini da ekliyorum. Doktorunuza bi danışın isterseniz.
(181 puan) tarafından
Tabiki doktoruma sorarak kullanicam, cok tesekkur ederim canim saol
0 oy
(21 puan) tarafından
eyer belden uyuşturularak sezeryan olduysaniz muhtemelen ondandır çünkü bende de aynısı oldu ve çok Ağrı kesici iğne yapıldığı içindir hepinize geçmiş olsun 
(24 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ben kırkım çıktıktan sonra başladı bu ağrılar malesef
0 oy
(250 puan) tarafından

image

resimi buraya ekleyebildim canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
8 cevap 349 göst.
1 Mayıs 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Aselesil (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 152 göst.
0 oy
1 cevap 228 göst.
...