0 oy
370 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (46 puan) tarafından
15 günlük bebeğim aç olsun veya olmasın sürekli emmek istiyor normal mi acaba ne zamana kadar böyle devam edecek ağzından çıkarınca direk uyanıyor tecrübeli annenle akıl verin 
Bebek Ayı 2 haftalık

6 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
Şuan size her şeyden çok ihtiyacı var dunyaya alışmak, kendini güvende hissetmek istiyor her istediğinde ver  lütfen annesi :)
(46 puan) tarafından
Veriyorum tabiki
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Merhaba canım bebekler sadece ac oldugunda emmek istemezler, en güvendiği şey sizin kollarınız ve meme kokusu amniyon sıvısının kokusuna benzedigi için orda guvende hissediyorlar benim bebeğimde öyleydi ne güzel emsin hem sütünü arttırır 1 2 Ay sonra zaten o kadar çok kalmaz merak etme. Allah sabır ve sağlık versin :)
0 oy
(181 puan) tarafından
Canim benim bebegim su an 4 aylik dogdugundan beri ayni dedigin gibi ac olsun masin meme istiyor, ve hala oyleyiz hatta aglarken sustugu sakinlestigi tek sey meme, ne zaman ne kadar isterse veriyorum emsin emmesin, ve hala uyurken memede uykuya daliyor, birak emebildikleri kadar emsin bebisler.
0 oy
(623 puan) tarafından
6.aydan sonra biraz daha durulur cnm alışma süresi dünyaya telaş endişe bitek meme de huzur bulup sakinlesiyorlar sabretmek lazım gecicek  bu günler lütfen sabırlı ol emzir emzirebildiginkadar
0 oy
(676 puan) tarafından
Aç olduğu için değil kokunu ister güven ister ama dilersen emzik verebilirsin emme refleksi sürekli emmek ister benim 2.oğlum öyleydi sürekli emmek isterdi emzik verdim bende deneyebilirsin. 
0 oy
(130 puan) tarafından
Benim bebeğim de o haftalar sürekli ağlıyordu sütüm de çoktu ilk zamanlar oldukça veriyordum vala sütü iciyordu mayisip yatıyordu .benim ki kucaktata ağlıyordu. :) 
...