0 oy
280 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (48 puan) tarafından
17 aylik oğlum sürekli yere gidip yatiyo özellikle de geceleri hep fayanslara gidip uyuyo onun yatağı var onun içinde uyuyunca da kendini ordan yere atiyo bikac defa kılpayı yakaladık o yüzden yataginda uyutmaya korkuyorum yer yataginda uyutuyorum ama surekli gidip fayanslarin ustunde uyuyo uyanikken de ayni seyi yapiyo havalarda soguk artik üşütecek diye korkuyorum neden böyle yapiyo nasıl çözüm bulurum 
Bebek Ayı 17

4 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından

Serinliği bütün çocuklar sever canım ondan öyle yapıyor 

Uyku tulumu giydir bence bari gitse bile üşümesin 
(48 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten ama yinede uşumesinden korkuyorum yinede tabi bide önceden böyle yapmazdı yeni yapınca değişik geldi
(454 puan) tarafından
Çocuklar her ay huy değişiyor canım kalın giydir evin ısısı iyi ise korkma inşallah pes eder o da
(48 puan) tarafından
Inşallah pes eder beyfendi bakalım:)
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,660 puan) tarafından
Daralıyor belliki arkadaşımın çocuğuda öyle yapar erkek bebekler özellikle yapıyor bunu erkek benek sıcağı sevmiyor fayansta ona serin geliyor rahat rahat uyuyor üstünü ona göre giydir canım bişey olmaz :)
(48 puan) tarafından
Önceden hiç yapmazdı şimdi yapınca çok tuhafıma gitti bi sorun olmasında:)
Profil image (1,660 puan) tarafından
Sanmıyorum bir sorun olduğunu soğuğu seven bir bebiş demekki :)
(48 puan) tarafından
Aynen öyle görünüyo:)
0 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından
Canım bu yaz benim kızım da aynen böyleydi. Halıda uyumasına razıydım. Çok uğraştım o yerde yattıkça yatağına götürdüm. Güzelce anlattım her gün her gece. Gece alarm kurup kalkıp bakıyordum nerde uyuyor acaba diye :) havalar sıcaktı ama vücudu buz gibi oluyordu mecbur uzun kollu uzun pijama giydiriyordum. Bir keresinde gece kalktım tam bizim yatak odasının kapı girişinde uyumuş az daha eziyordum son anda farkettim. Neyseki bıraktı artık uyumuyor. Ama şimdi de geceleri uyanıp bizim yatağa geliyor uyuyor :))) o kadar deli uyuyor ki gece sürekli tekme yiyoruz sürekli üstümüzü açıyor. Bunu da kısa sürede bırakır inşallah ☺️ inşallah sizinki de bir an önce yerde uyumayı bırakır havalar da soğudu. Uyku tulumu giydir canım soğuğu çok almasın en azından. 
(676 puan) tarafından
Ahahahaa çok tatlı MasaAllah
(48 puan) tarafından
Hep bi huy ediniyorlar ya bizimki de kendi yatağından bizim yatağa atlardı ordada tabi düzgün uyulmadığı için kaç defa yere düşecekken yakaladık şimdi de fayanslarda uyuyo beyfendi bakalım bizimki ne zaman düzelecek:)))
Profil image (2,029 puan) tarafından
Yaa evet tam düzeldi derken yeni bir huy çıkıyor :)) evet kızım geçen düştü valla gece gelmiş haberimiz yok ayağımızın dibinde uyumuş dönerken düştü herhalde. Sese uyandık. 2 buçuk yaşında biliyor anlıyor her şeyi anlatıyoruz güzelce ama inadına geliyor. Bir de kızımın yerde uyuduğu dönemde sadece 2 gün gece uyanıp üstünü komple çıkarıyordu ve çırılçıplak yerde uyuyordu. Üstünü giydirene kadar kıyamet kopuyordu. Zorla giydirsem de tekrar çıkarıyordu. Kabus gibiydi o günler resmen :)))
(676 puan) tarafından
Ahahaahha yaramaza bak sen
0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Tamamen benim kızım şuan 19 aylık ve 12 aydan beri sürekli abartmıyorum sürekli yere gidip halı olmayan yerde fayansta falan uyuyor. Yatağı Montessori kalkıp gece bile odasının kapısında yere yatıyor :) ben koltukların altından  çıkarmaktan bıktım o bulmadı çözüm bulamadım da :)
(48 puan) tarafından
Ayyy bizimde öyle ya onu tv ünitesinin altında topluyorum çünkü heryere hali serdim bi orası acik kaldı oda orda uyuyo bakalım ne zaman düzelecek:)))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 156 göst.
10 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mihrainci (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
29 Ağustos 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Ffoto (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
4 gün önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yes123 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 236 göst.
...