0 oy
154 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (144 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim dört aya girdiğinden beri zorla emziriiyorum emmek istemiyor dün aşısı vardı sabah emzirdim sekiz de evi falan toparladım kahvaltı sonra emzşrip aşıya götüreyim dedim emmesi dedim acıkmamıştır ve aşıdan sonra saat dörtte anca emdi huzursuz oldu aşıdan sonra bu şeyi nasıl atlaatıcaz normal mi bu dönemde emmemeleri.hemşireye soramadım değiştiği için ne yapmalıyım????

4 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından

Selam canım bizde 4 aylık olduk 2 gün önce gündüzleri nerdeyse emmiyo zorla veriyorum bazen kaşığa sağıp içiriyorum daha cok etraftaki nesneler sesler dikkatini cektiği için içmiyo. Uykuyada direniyor onun yüzünden belki bişi kaçırırım falan die:ermm:

-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Merhaba kızlar bebeğim 56 günlükken yaşadım ben. Tükenme noktasına geldim. Artık emzirme danışmanından destek almayı düşündüm . Sordum 800 TL fiyat verdi ve bu dediğim mayıs ayiydı şuan ne kadardır Allah bilir. Tabi ki çok büyük rakam şuan böylesi ortamda. Derken sayfadan o danışmandan destek alan bir danışan ile iletişime geçtim. Kendisi bebeğinin doğduğu günden bu yana asla tutmadığını emzirme danışmanından destek alınca tuttuğunu söyledi. Bende rica ettim durumumu anlatınca sağolsun neler yaptığını anlattı bana. Gitmeden önce duş aldığını söyledi . Daha sonrasında orada emzirme atleti ile kaldığını belirtti. Sürekli sarkialr ninniler söyledik dedi kucağındwyken ten tene temas olmuş. Çıngırak çalmışlar . Plates topu üzerinde zıplayarak emzirmeyi denemişler şöyle böyle 2 saat geçti yılmadık tekrar denedik ve aldı dedi. Çocuk 4 aylık nerdeyse ve şuan aktif emziriyorum dedi. Bnde bu denilenleri evde yaptım plates topu hariç gerçektende işe yaradı . Bebeğim beziyle kaldı ten tene temas ettik. Memeye yatınca eşimle hizlı hızlı cingirak çaldı . Tutmadığında yılmadım ayakta müzikle dans ederken yavaşça memeye yakınlaştırdım . Derken öyle öyle tuttu. Tavsiye ederim. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin :) 

Not: şuan tam 7 aylık ve hala çok şükür aktif emiyor 
(144 puan) tarafından
Uygulayacağım inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(115 puan) tarafından
Beraber duşa girmenizi orda kucağınıza alıp suyun altına girin ve memenizi vermeyi deneyin 
(144 puan) tarafından
Deneyeceğim inşallah teşekkür ederim
(115 puan) tarafından
Rica ederim ne demek inş bir işe yarar
0 oy
(56 puan) tarafından
Merhabalar. Benim bebeğim bugün tam 6 aylık oldu. 4 aylıkken bizde yaşadık çok okudum araştırdım ama stres yapmadım. Sizde öncelikle sakin olun. Her istediğinde emzirdim isterse bir kere emdi bıraktı 2 dk sonra tekrar yada 2 saat . Bebek ne zaman isterse. Önce kaşıkla verdim sonra emzirdim sonra tekrar kaşık. Biberon kesinlikle vermeyin. Biraz sürdü bu böyle sonra kendiliğinden düzeldi. Şimdi tadımlara başlıyorum . Yine de emmek istiyor kendisi saldırıyor çok şükür:)
(144 puan) tarafından
Ay inşallah bizimkidr böyle olur üzülüyorum acıkmıyor mu diyorum dünden beri hele iyice istemsiz birde bu verdikleri demir ilacını verdikten sonra midesini bulandırıyor öğrüyo ve kusuyo
(56 puan) tarafından
Ben gün aşırı veriyorum ya bir gün veriyorum bir gün vermiyorum. Bize de dokundu çünkü kustu ilk verdiğim günde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 444 göst.
21 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Smasma (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 338 göst.
13 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kbrtrk06 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 455 göst.
18 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ekin (7 puan) tarafından soruldu
...