0 oy
304 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (18 puan) tarafından
Bebeğim 14 günlük sanki nefes almakta zorlanıyor. Genzinden tıkalı sümük var aspiratörle çekiyorum ama bir türlü bitmedi burnuna bakıyorum görünen bişi yok daha ustlerde galiba uyurken sürekli bu sıkıntıdan dolayı uyanıyor ve emerken de zorlanıyor doktora ilaç istedim ama tek ilacı anne sütü dedi belki başka çaresi vardır lütfen yardım edin.
Bebek Ayı 14 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(96 puan) tarafından
Bende çektim baktım olmuyor bıraktım kendisi hapşırarak çıkardı şimdi yok 24 günlük 
(18 puan) tarafından
O zaman hasta olduğu için değil yenidoğanlarda bu sorun oluyor herhalde
-Reklam-
0 oy
Profil image (613 puan) tarafından
Bizde 17 günlüğüz aynı sorun benim oğlumda da var. Görümcemin kızında da vardı onlar doktora götürdü. Burun kılları oluşmadığı için normal demiş. Bir tane damla var eczaneden aldık onu kullanıyorum biraz rahatlatıyor sonra yine aynı:(
0 oy
(49 puan) tarafından
Serum fizyolojik alın. Ama sıkmayın daha çok küçük. Her deliğe 2 3 damla sıkın biraz bekledikten sonra aspiratörle çekin :) 
0 oy
(169 puan) tarafından
Serum fizyolojik suyla temizle inan bana çok iyi geliyor küçük diye korkma bende korkmuştum ama yaptım çocuk rahatladı tenden şu an 44 günlüğüz hala yapıyorum burnu hep tıkanıyor arkadaki pislikleri temizlemenin en iyi yolu bu . İnternetten nasıl yapacağına dair doktorların videoları var korkma ve onu dene.
(15 puan) tarafından
Şırınga ile olani mi yapıyor sn bebeğim 5aylik yapmaya cesaret edemiyorm  korkuyorum birşey olur diye
...