0 oy
213 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (203 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum 2 yaşında önlem botanika  kullanıyoruz 1 yıldır. Hiç sızdırma yapmamıştı bugüne kadar. Bikaç gündür geceleri üstü ıslak uyanıyor ıslandığı için uykusu kaçıyor tekrar uyutamıyorum. Bezini değiştiriyorum emiyor 5dk. Sonra yine ıslanıyor çok dolu desem oda yok anlayamıyorum sebep ne olabilir sizce artık bezimi dar geliyor acaba.

2 Cevaplar

0 oy
(3,588 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bezinden kaynakli canim ustten cok sistigi icin ustten sizdiriyordur. Ben bu yuzden geceleri prima kulot bez kullanıyorum ama premium olani değil 12 saat tutan olani canim o da bazen sizdirabiliyor ama çoğu zaman sizdirmiyor. Birde besleniyorsa aksam ya da gece devamli sivi aldığı içinde daha cok cis yapıyor bu da etken oluyor canim. Prima pahali ama sadece gece kullandığım için sorun etmiyorum. Tavsiye ederim.

(203 puan) tarafından
Aslında gece arada uyanıp emiyor gün içindede çok sıvı alıyor süt su meyve sıyu falan. Ama şiştiği zaman vakit kaybetmeden değişiyorum sadece gece yatarken oluyor birde bu sabaha karşı mesela ıslaktı üstü hemen değiştim 5dk sonra baktım yine nemlenmiş atleti artık habire üst baş değişmekten hali kalmadı çocuğun . Yani bezi çok şişse tamam diyorum onunda belli bi kspasitesi var sonunda sızdırır normal ama değişiyorum yine oluyor orayı anlayamıyırum.
(3,588 puan) tarafından
Ben bir ara gece molfix kullanıyordum gece hep ıslak uyandi. Gunduz kullaniyorum yine ayni şekilde erkek bebek oldugu icin organi yukarida kaliyor. Kiz bebekler gibi değil. O yuzden üstte dolunca üstte şişme oluyor. Bu sefer boşluk kaldığı için ustten sızdirmaya başlıyor. O yuzden kulot bez ustu lastikli oldugu icin tasma gibi bir şansı olmuyor canım
(203 puan) tarafından
Aaa çok haklısınız hiç böyle düşünmemiştim. Gecede uyanıp süt su vs içince habire çiş yapıyo dediğiniz gibi pipide yukarda ondan ozaman. Öyleyse benim acilen gece için külot bez almam lazım. Primadan hariç daha uygun külot bez bulabilirsem bi deneyelim. Çok teşekkür ederim mesajınız için.
(3,588 puan) tarafından
Evet canim gecede beslenmesi olduğu icin daha cok cis yapıyor iyice şişiyor. Ben gunduz kullanmak için sleppy aldim kulot bezini eger güzelse yazarim size canim
(203 puan) tarafından
Ok. Çok teşekkürler.
(3,588 puan) tarafından
Canim sleepy i denedim ama ne yazik ki onda da sızdırma oldu ve pisik yapmaya başlamış hemen
(203 puan) tarafından
yaa bende uygun bişey bulamadım neyazıkki önleme devam ediyoruz. gece sızdırmalar ıslanmalar devam. havalarda soğudu artık geceleri bu gidişle hasta olacak diye korkuyorum.
(3,588 puan) tarafından
Ben prima kullanıyorum hala gece beslenmesi cok olmadığı sürece sızdırma olmuyor. Baby turco yu denediniz mi o da iyi aslinda ben gunduz icin ona geçmeyi düşünüyorum
(203 puan) tarafından
evet onu küçükken denemiştim dar gelmişti tekrar denemedik. olmadı akşam fazla su vermeyeyim. çünkü yatarkende emerek uyuyor.
(203 puan) tarafından
merhaba ben bugün trendyoldan sleepy extra 5 numara külot bez siparişi verdim. yorumlar memnun bi deneyeyim diyorum sadece geceleri için. bi bakayım sızdırma yapacakmı. sizce 5 küçükmü gelir hiç denemedim külot bez küçük falan diyorlar. 6da büyükmü olur acaba 2yaş 11.5 kg oğlum. fikrinizi almak iatedim.
(3,588 puan) tarafından
Merhabalar onun galiba kalıbı kucuk canim yani şöyle bizimki 15 aylik en son 14 aylikken gitmiştik doktora 10 kiloydu suan kac bilmiyorum ve 6 numara kullandik. 11.5 kiloya 6 daha mantıklı
(3,588 puan) tarafından
Isterseniz yarın elimde 3 4 cesit markanin bezleri var fotoğraflarını çekip koyarım. Hatta molfix in 6 si var mesela o bayagi buyuk kullanamıyorum. Yan yana koyup çekerim.
(203 puan) tarafından
çok sevinirim ya eğer sleepy darsa kargoya verilmeden değiştireyim şimdiden. olmazsa bezinide 6 numara yapayım o kargoya verilmiş ama olmadı gelince değişim yaparım tekrar.
(3,588 puan) tarafından
Yukari ekledim canim en buyukleri molfix 6 numara prima ve sleepy i yanyana koydum ozellikle prima daha büyük yanında da molfix 5 numara var. Oradan hesap edebilirsin. Insallah yardımcı olur canim.

Molfix 6 numara hariç hepsi oluyor ama molfix 5 biraz kucuk geliyor bize
(203 puan) tarafından
çok teşekkür ederim valla çok yardımcı oldunuz 6 daha iyi görünüyor ben şimdi siparişi 5 vermiştim iptal ettim hemen yola çıkmadan. 6 numarasını sipariş edeceğim. önlem bezinide kargo gelince iade edip onuda 6 isticem. Tekrar teşekkürler.
(3,588 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Kaç numara kullanıyorsunuz bezi küçük te geliyor olabilir 
(203 puan) tarafından
5 numara kullanıyor kilosu 11.5 kg 6 ya geçsek oda çok büyük olur diye düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 321 göst.
5 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 3mhnads (4,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
19 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tuğçe efe (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
5 cevap 442 göst.
...