0 oy
124 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (116 puan) tarafından
Kizim 7 aylık öksürüyor randevu icin yeni dogan polinik bide cocuk bolumu var çocuk polinikliginden randevu aldim w hafta sonrasina verdiler yenidoganda yarin randevu alabiliyorum yenidogan polinikligine gitsem bakarlarmi ( Acile gittim hava verip gonderdiler kötüleşirse gelirsiniz dediler)

2 Cevaplar

+1 oy
(1,740 puan) tarafından
Hastane uzak değilse gidin doktorla konuşun sıra alamadığınızı söyleyin belki sıra verir bende hastanede çalışoyorum bazı doktorlar veriyor yada acile gidin çocuk doktoruna yönlendirsinler
-Reklam-
0 oy
(9,166 puan) tarafından
Çocuğunuz grip olmuş. Grip çocuğa hava ike ventolin vermek doğru değil. Bronşit başlangıcı denilip sonra o ilaç verilince bronşlar genişler balgam akciğere iner çocukta geçici iyilik olur sonra daha çok hasta olur. Grip salgını var. Öksürük kesilmez balgam akciğere inmesin diye vücut korumak için öksürük yapar. Emzirin bol bol.

Dr Osman gönülal burun temizliği videosunu izleyin Google dan bakıp uygulayın. Birde yine dr Osman gönülal bebeklerde balgam nasıl çıkar videosu var YouTube da sonuna kadar izleyin muhakkak. 

Ve Kadir tugcu sahtekarlığın 3 safhası yazısını muhakkak okuyun. 

Evde nebulizator yoksa sıcak su kaynatın eşiniz çocuğu tutsun kafalarına bir çarşaf geçirin koltukta otursunlar yere koyun tencereyi çarşaf içinde o buhari solusun çocuk. Çocuk ağlayabilir sırtına bu videodaki gibi vurun. 5 gün yaptık ve balgamın ağzından dışarı çıkardı ağlarken. Hırıltı kesildi. Suyun içine 3 4 damla cold mix damlatın.

Ateş olmadan başlayan grip daha uzun sürer 
(116 puan) tarafından
Cok guzel anlatmışsınız tesekkur ederim aynen hava verdikten sonra oksuruk basladi bu kadar kotu değildi dedigibiz gibi yapayım randevuya kadar insallah geçer

İlgili bir soru bulunamadı

...