0 oy
179 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (344 puan) tarafından

image

image

neredeyse 1 haftadır oğlumun pişik sorunu var her kremi denedim asla geçirmedi aksine arttı dün doktorumuz bu iki kremi sabah akşam karistirip sürmemiş söyledi sadece 2 kez sürdüm sonucu çekmeyi unuttum ama yok denecek kadar az kalmış hafif pembelik okadar sorun yaşayanlar varsa denesin

3 Cevaplar

0 oy
(921 puan) tarafından
Bizimde var sürekli kızarık poposu, 2 gün iyiyse 3. Gün yine oluyor. Artık yıkıyorum poposunu ama yıkayamadığum zamanlar ıslak mendil deydirince hep kızarıyor kabarıyor , Fito krem sürüyorum o iyi geliyor gibi ama bunu da deneyeceğim sağolun :)
(344 puan) tarafından
Fitoyu ben tek başına kullandim fayda etmedi bu ikisi karışınca fayda etti inşallah şifa olsun yavrunuza
(921 puan) tarafından
İnşallah sağolun
(1,526 puan) tarafından
Yıkamak en iyisi ama muhtemelen ıslak mendil de yapıyor olabilir. Hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz, onu da değiştirin bence.
(34 puan) tarafından
Size tavsiyem markası ne olursa olsun ıslak mendil kullanmamanız. Ben makyaj pamuğu kullanıyorum lavobada ıslatıp suyunu sıkıp kullanıyorum çok da pratik oluyo. Nadiren mecbur kalıp ıslak mendil kullandigimda hemen pişik oluyo. Hem de Bebek cildine özel ıslak mendil.
(34 puan) tarafından
He bir de, buğday nişastası çok iyi geliyor pişige. Kefilim,:)
(921 puan) tarafından
Sleepy sirkeli almıştım ilk doğduğunda , sonra uni baby yenidoğan aldım , ama doğduğundan beri poposu hep kızarık oluyor illaki. Yıkamaya başladığımdan beri biraz daha iyi, mecbur kalmadıkça ıslak mendil kullanmıyorum artık. Yaa buğday nişastası o duymadım hiç nasıl kullanıyoruz, toz olarak serpip kapatıyor muyuz
(1,526 puan) tarafından
Dışarıda mecbur ıslak mendil kullanılıyor..  pudra, nişasta gibi toz şeyler önerilmiyor çünkü bebeğin akciğerlerine kaçabilir parçaları.

Bu arada bebeginiz alerjik olabilir mi? Kaç aylık bilmiyorum ama benim bebegiminde daha doğduğu gün hastaneden çıkmadan pişik oldu,  ne krem denesek geçiremedik bir azaldı bir çoğaldı sonra çoklu besin alerjisi olduğu farkedildi.
(921 puan) tarafından
2 kez götürdüm doktora hiç alerji midir diye bakmadı,öyle çok ileri derece olmadığı için. 3 gün iyiyse 5 gün kızarıyor poposu
(34 puan) tarafından
Pamuklari ıslatıp hava alan bı saklama kabı ile bebeğin çantasına koyuyorum.. yani dışarda da ıslak mendile gerek kalmıyor
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Ben sudocrem kullaniyorum gayet guzel geciriyor pisigi yinede önerin icin tesekkur ederim
0 oy
Profil image (301 puan) tarafından
Beyruhaorganik diye bir sayfa var içeriği temiz pişik kremi satıyor. Hep onu kullandım oğlum sadece bir kere pişik oldu.  İlk günden işe yarıyo tavsiye ederim.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 254 göst.
31 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Papatya0172 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 200 göst.
10 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dopinggg (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 994 göst.
0 oy
1 cevap 245 göst.
...