0 oy
260 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından kapalı
Haftaya pazartesi 9 aylık olacağız. Gribin ve dişlerinin hepsi aynı anda çıkmaya çalışıyor aylardır gece sürekli uyanmaları var şimdi hasta da olunca hiç memeden ayrılmıyor. Boğazım için doktor alerji ilacı verdi daha berbat hâle geldim aşırı uykum var ne yapmam lazım ya iki çocuk olunca biri uyusa biri uyumuyor. Şu an uykum gitsin diye dualar ediyorum duanıza beni de katın kardeşlerim lütfen ️
Bebek Ayı 9
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(230 puan) tarafından
Gece yanınıza yatırıp emzirseniz sizde yan yatarak uyursunuz. Belki o da iyice memede uykuya dalınca bırakır memeyi yanınıza uyuyakalır.
(24 puan) tarafından
Onu da deniyorum zaten birlikte yatıyoruz kalkmakla baş edemedim yatarak emziriyorum. 10 dakika uyuyor , aşırı uyanıyor pış pış ve sallama ile kıyameti koparıyor. Destek de yok ki yanıma gelip bir kaç saat baksalar bu kadar zorlanmazdım. Tek başına çocuk büyütmek çok zor. Umarım düzelir ilk kızımda hiç dişten çekmedik desek hakkıdır yani. Ama bu kızım aylardır  alttan iki diş ,üstten üç diş çıkarıyor dişler ete bayağı yakın deldi delecek ama aynı anda olduğu için sanırım zorlanıyorlar çıkmakta aslında kızımı da anlıyorum hiç kolay değil.
 bu kadar diş acısı ağrısı çekmek bizim bile başımız hafif Ağrısa modumuz değişiyor.
(230 puan) tarafından
Tabi ki diş ağrısı büyük insanı mahfediyor onlar minicik yavru inşallah dişleri çıkınca rahat edersiniz inşallah uyur sizde o minicik bedeninde dinlenir.
Bizim de çok zor çıkıyor gece 10 kere uyaniyor ben Tetegill Nurse Harvey diş jeli ve zeytinyağına 4 5 damla karanfil yağı ve kekik yağı döktüm kendi dilimde dudağımda denedim yavrumun ağzı yanmasın diye dolapta bulunduruyorum bunları dönüşümlü sürüyorum  masaj yapıyorum. Dişliklerini dolapta soğutup diş jeli sürüp eline veriyorum. Bunları deneyebilirsiniz az da olsa rahatlar bazen çok huysuz eli ağzından çıkmiyorsa yatmadan zeytinyağı karşimiyla masaj yapıp uyumadan yarım saat önce az Calpol veriyorum.
(230 puan) tarafından
Yardım konusunda da rica etseniz anneniz ya da kayınvalideniz yakınsa bı kaç saat gelseler arada yemek temizlik yapıverseler.
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,048 puan) tarafından
Alerji ilacını sana mı verdii.o ilaçlar uyku yapıyor diye duymustuk
(24 puan) tarafından
Evet dün okudum da gece içiniz diyordu minnacık hap ya o beni bugün daha beter etti. Aylardır dayanan ben bugün acayip bir tükenmişlik yaşıyorum.
Profil image (2,048 puan) tarafından
Benim oğlumda çoklu besin alerjisi var di ona rağmen 2 kez  verdim.hatta 2 aydır öksürüyor vermem lazım ama vermiyorum
0 oy
(140 puan) tarafından
Alerji ilaçları aşırı derecede uyku yapıyor Allah yardımcıniz olsun inşallah diğer çocuğunuz kaç yaşında acaba :) 
(24 puan) tarafından
Amin ecmain. Allah razı olsun. 31 aylık aralarında 23 ay var. Bir ay önce hastalanmıştık. Bağışıklığım çok düşük ya bunun için ne yapabilirim hiç bilmiyorum kolay hastalanıp zor iyileşiyorum.
(140 puan) tarafından
Pekmez zencefil karışımı tuketebilirsiniz her gün bağışıklığı güçlendiriyor diyorlar düzenli kullanabilirseniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 250 göst.
6 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Esmus412 (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 327 göst.
19 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elisasu (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 432 göst.
4 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mevamm (9 puan) tarafından soruldu
...