0 oy
225 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında dişe benzer befazlik var . Turturikli gibi sanki . Bunun yanı sıra salya akıtma ve huzursuzluk.   Günde 1 sefer sulu kaka . Dış olabilir mi ?

6 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Çok erken.Ama dis eti kaşintısı belirtileri erken başlar.Benim oğlan 4 aylıkken belirtileri başladı.Eller sürekli ağzında ise salya akıntısı varsa diş çıkarma döneminde olabilir.Benim ki şuan 8.5 aylik yeni yeni dişi çıkıyor.Gaz sancısı da olabilir.gaz damlası verebilirsin.
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
İlk kızım tam 3 aylıkken diş çıkarmıştı.şuan 9 yaşında ve dişleri çürümedi bile. Çok iyi baktık. Doğduğunda ağzında çıkmış dişi olan bebekler de olduğunu düşünürsek 2 buçuk aylık bebeğin diş çıkarması da olası. 
0 oy
(316 puan) tarafından
Normalde çıkmaz ama çok nadir olabiliyor diye biliyorum hatta bir haberde görmüştüm yeni doğan bir  bebekte diş vardı .genelde en erken 4 ayda çıkar diş 
0 oy
(169 puan) tarafından
Evet bu mümkün benim erkek kardeşim 2 buçuk aylıkken çıkardı hatta korkup doktora bile götürmüştük doktor kemik gelişiminin normal bebeklere göre çok önde olduğunu söylemişti korkulacak hiçbirsey yok demişti
0 oy
(312 puan) tarafından
Kızımın 2 aylıkken diş belirtileri başladı 5 ay oldu hâlâ diş yok belirtiler devam ediyor 
0 oy
(23 puan) tarafından
Aynısı oğlumda da vardı minik bir beyazlık vardı sertti hatta . Ama sonra dilinde de beyazlık olunca pamukçukmuş. Şimdi geçti.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
1 cevap 276 göst.
10 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde asilbebek (7 puan) tarafından soruldu
...