0 oy
382 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (131 puan) tarafından
6 aylık oğlum bayiltarak tamamen sünnet olcak çocuğu olan varmı böyle korkuyorum ya anneler ilk çocuğum 7 ay lik 
Bebek Ayı 7

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden tümden bayiltiliyor
(131 puan) tarafından
Öyle söyledi doktor ya iyi degilmi acaba tümden bayiltmalari
tarafından
Sonuçta tüm vücuda anestezi uygulanacak.
Tabi doktordan iyi bilecek değiliz ama bence arastir
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Süreciniz nasıl oldu kaç saat aç kaliyo 
(106 puan) tarafından
22 aylıkken falan yaptık.tamamen bayılttılar devlette. Yalan olmasın epey gecti uzerinden gece 4ten sonra birsey vermeyin dedilerdi. Sabah 7bucuk gibi falan gitmistik. 9 -10 gibi aldılar. Zaten kısa sürüyor hemen gelmisti yanimiza ogleden sonrada cikmistik hastaneden.
0 oy
(689 puan) tarafından
Neden tamamen uyutacaklar oğlum 8 buçuk aylıkkrn oldu sadece o kısmı uyustirdukar zaten 15 20 dakiak sürüyor doktor tamemen uyuşturup o kadar narkoza gerek yok dedi bı tranva falanda oluşmadı 8 buçuk aylık olmasına rağmen 
(131 puan) tarafından
Devlette o şekilde yapıyoruz dedi bende anlamadım
(689 puan) tarafından
Bizde devlete yaptırdık canım
0 oy
Profil image (83 puan) tarafından
Hiç sağlıklı bilmiyorm tamamen uyutmayi
(131 puan) tarafından
Bende endişelendim aslında devlette doktor öyle yapıyoruz dedi
0 oy
(144 puan) tarafından
Bizde geçen hafta yaptırdık 7 aylik bebeğim sadece o bölge uyuşturuldu 15 dakikada da bitti zaten. Tamamen bayiltmaya ne gerek var 
(131 puan) tarafından
Devlettmi acaba
0 oy
tarafından
3.5 aylık genel olduk hiç bir sorun olmuyor hiç bir zararı da yok. Rastgele anestezi uygulanmıyor bir çok test yapılıyor öncesinde kan sayımı vs. Alerjik, durumu herhangi bir hastalığı var mı hepsini tespit ediyorlar boyuna kilosuna göre veriyorlar. Bunlardan birinde sorun varsa zaten genel yapılmaz veya yapılırsa o zaman risk oranı artar. 
(131 puan) tarafından
Tamamenmi bayiltilar acaba
tarafından
Evet canım tamamen
0 oy
Profil image (301 puan) tarafından
Devlette çocuğun ağlamasıyla uğraşmasınlar diye bayıltıyolar. Bence izin verme bayıltmalarına tamamen çok aşırı zararlı bişey o Allah muhafaza bedenine narkoz ağır gelebilir. 
tarafından
Ya saçma saçma konusmayın aşırı zararlı ne demek sizce aşırı zararlı biseyi doktorlar bebeğe kafalarına göre uygulayabilir mi ? Cerrahi operasyon geçirmek zorunda olan bir çok bebek oluyor daha doğduğu an ameliyata giren bebekler var o zaman da aman genel yapmayın sadece lokal mi yapın diyecekler. Hiç arastirmıyomusunuz siz risk teşkil edebilmesi için bir çok sebep var bazı sağlık sorunları olması lazım.
Şu durumda olan bir anneyi korkutmak hoşunuza gidiyor sanırım doktorlar bilmiyor herşeyi sizler biliyorsunuz
Profil image (301 puan) tarafından
Hadsiz sen önce üslubuna bak.
0 oy
(252 puan) tarafından
Biz 5 aylik iken bayitmadan  oldu .doktorumuz 6 aydan önce olursa daha iyi olur 6 ayında uyutuyoruz çünkü hareketleri çok fazla olurmus  bide doktor hemsire görünce daha çok heyecanlanıp  hareket edebilirler  oyuzden. Korkmaniza gerek yok  benim yeğenimin uyutarak  yaptilar  hiç bir sorun olmadı insaAllah  çabucak geçer atkatirsiniz. Sünnetten sonrada biz hwrgun yikamistik  çünkü dikissiz  yapmışlardı aparat  takmislardi  apartmanda bebegin kakasi baksınlar mikrop kapmasin  die bizde kovaya şu doldurup  belden asagisini  kafaya sokuyorduk  .aparat takılırsa isterseniz sizde oyke yapın. 
0 oy
(88 puan) tarafından
Niye genel anestezi. Ben 7.5 aylıkken yaptrdım lokalle. Klipsli. 5 dk lık operasyondu bunun için genel anesteziye ne gerek var. Başka yete sorsaydınız keşke orası şart mı. Yazık canı ne bunların. Ben genel anesteziye kalmasın diye küçükken yaptrdın. Büyüsün öyle yaptırın bari
(88 puan) tarafından
Ben özel klinikte yaptrdım tabi maddi durumu bilemem. Hiç ağlamadı oğlum ben ona video izlettim öptüm. Hiçbişey anlamadı.
0 oy
(180 puan) tarafından
Biz 4 aylıkken yaptırmıştık oğlumu ama özelde yaptırdık hiç bayıltma felan olmadı sadece pipisini uyusturdu sonra ben emzirdim oğlumu uyudu uyurken doktor hemen halletmisti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
26 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Berat solak (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,147 göst.
29 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mekiye (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
0 oy
24 cevap 1,240 göst.
29 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayşe b. (61 puan) tarafından soruldu
...