0 oy
177 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (44 puan) tarafından
Selam kizlar ben bebeğimi bir hatfa önce sutten kestim. Goguskerim șiș ve sert bu normalde inanilmaz bir agri var dokunamıyorum bile. Ne zaman süt üretimi biter, ağrısı şişkinlik ne zaman biter? Ne yaparsam ağrıyı azaltabilirm? daha önce yasayan olduysa bana yardımcı olabilir mi lütfen. 

3 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından
Lahana yaprağıni buzluğa koy donsun biraz çıkartıp memenin üstüne koy bı kaç kez tekrarla faydasını görürsün en azından ağrısını hafifletir 
-Reklam-
0 oy
(623 puan) tarafından
Sagip bebeğinize verin her gün sabah akşam düzenli sagin mastıt olursunuz o daha kötü ama zaten bebek emmedikce zamanla gidermiş sut nasıl kestiniz kaç aylık bebek?
(44 puan) tarafından
24 aylik kestim ilk oglumda kestigimde hic agri olmadı ikinci oglumda agri ve şişlik oldu. Saglik ocagini aradim ilac onermem dedi siz sağın yoksa ates ve enfeksiyon olur dedi kendim biraz elimle sıkıp sagdim biraz ağrısı dindi. Bu arada çok rahat kestim emmeye çok alışık olmasına rağmen 2 günde alıştı ve kendi kendine uyumaya başladı
0 oy
(246 puan) tarafından
Kadin doğum doktoruna gidin o bi ilaç veriyor onu kullandığınız an direk sutü kesiyor. Yoksa mastıt olursunuz daha fazla agrinız olur.
(100 puan) tarafından
Evet o ilac kulaninca hemen keser sütu bnmde 24 haftalk kayibm olmstu süt dolunca doktor ilac vermisti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 340 göst.
26 Ekim 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Ebruqkyldz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 368 göst.
27 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cinarimmmm66 (245 puan) tarafından soruldu
...