0 oy
191 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (45 puan) tarafından
Bebegim 15 aylık ve gırip oldu acaba aferin şurubu versem olurmu ne calpol işe yaradi nede pedifen bana bi onerisi olan varmi cok huysuz hastaliktan simdi bana hastaneye gotur diyeceksiniz pek durumum yok hastane uzak baya saglik ocagida uzak arabada yok malesef 

3 Cevaplar

0 oy
(3,549 puan) tarafından
Yani ne olduğunu bilmeden ilac vermek yanlis bence ilaci verirsin yaramaz bosuna ilac vermis olursun canim ağır mi gelecek belli değil. Belki antibiyotige ihtiyacı var onu da bilmiyorsun. En azindan saglik ocagina telefon edin. Doktoruna ya da hemsiresine sorun. Onlar daha iyi yardımcı olur.
(3,549 puan) tarafından
Gunde iki yarim fincan ıhlamur icebiliyor bu arada bol bol meyve yedirin. Tavuk suyu çorbasını yapın içsin. Emziriyorsaniz sizde saglikli beslenin ona da geçsin. Ayağının altına zeytinyağında bekletilmis sarımsak surun. Cok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Yarım ölçek verebilirsin. Benim kızım da o aylarda çok grip oldu doktoru aferin yazdı çok iyi geldi. Ama ilaçtan sonra çok terliyor o yüzden çok dikkat et teri üstünde soğumasın. 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Gribal bir durumsa aferin verebilirsin ama bebekler için olanı. Plus olanı değil. Ama boğaz enfeksiyonu geçiriyorsa muayene olması lazım antibiyotik kullanımı gerektirir. calpol pedifen zaten tedavi edici ilaç değil ki ateş düşürücü onlar. Gozlemle geçmezse doktora mecbur götürecek sin. Ateş varsa zaten enfeksiyon var demektir i da antibiyotik kullanmadan geçmez. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
...