0 oy
82 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından

Hanimlar bu kiwi marka buharli pisiriciden almak istiyorum kullananiniz varmi acaba kullanislimidir gereklimi sizce 

image

1 cevap

0 oy
(3,518 puan) tarafından
Ya canim açıkçası bende philips in var ama ben pek bu tür buhar pisiricileri tavsiye etmem. Bilmiyorum ben cok kullanmadım. Birde zamanla kullandıkça ne kadar sirke ile temizliğini yapsanda su koyulan yerde pislik birikiyor ve oraya konan su buharı ile pişiriyor. Sen bilirsin ama bence tencere ustune konulan olanlardan al. Daha hijyenik kucuk kucuk kesiyorsun zaten tadim yapacaksın inan ufak bir sey yiyor. Ben keske almasaydim dedim.
(67 puan) tarafından
Sen philipsmi kullandin canim onu cok bebegndim ama cok pahali oldugu icin kiwi markasina bakmistim o dedigin aparati kullaniyorum aslinda ama gecen kiymayla beraber karisik sebze hastaliyim dedigim sebzelerin kimisi erken kimisi gec haslandi su bitti tencere yandi bi ezmeyle ugrasiyorum vakit kaybi birsuru kap cikti:D oyuzden bunlari arastirmaya basladim kac ayina kadr kullanilir acaba bu
(3,518 puan) tarafından
Ben geçen sene almıştım suan daha pahalıdır. Yani işlevi ayni olduktan sonra markanin önemi yok canim. Bu makine evet hemen yapıyor pratik ama eger alırsan zamanla anlayacaksın ne demek istedigimi. Çünkü su koyulan bolum kucuk olduğu icin inan temizlemek cok kolay olmuyor. Sirke koyup mikropları öldürmeye çalışıyorsun. Ben bez soktum çubukla inan içinden pis bir tabaka cikti. Sonra da bir daha kullanmadım. Cok uzun süre kullanmıyorsun. Ben sadece tadimlarda kullandım. Sonra zaten normal kendim haşlayıp yaptim. Corba yaptim ayri o şekilde ilerledik. Simdi 15 aylik oldugu icin 1 yaşından itibaren bizimle ayni yemekleri yiyor.
(3,518 puan) tarafından
Birde ben birinin paylasimini görmüştüm. İçini açmıştı makinenin görmek istemezsin :)) bunda mi Ben yemek yapıyormusum dedim. Ama tabi senin kararın.
(67 puan) tarafından
Anladim canim sagolasin kullanan bi kisinin yorumu benim icin onemliydi kararsizdim bende zatn ben bu tencere ustune konulanlardam devamke artik:D
(3,518 puan) tarafından
Valla canim bebek olduğu için inan olani söylemek istedim. :) bencede sen ondan dewamke o sağlısı:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
13 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Pino (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
23 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ecemmmy (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 333 göst.
10 Temmuz 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cgdemzeynep (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
21 Haziran 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cgdemzeynep (34 puan) tarafından soruldu
...