0 oy
122 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (199 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeğim normalde gündüz ve gece 2.3 saat uyuyan bı Bebek ama 2 gündür saat başı kalkıyor neden acaba bilgisi olan var mı 
Bebek Ayı 48
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Canim yenidogan bebeğin düzeni yoktur. Bir gün 3 saat uyanmaz ertesi gün saat başı uyanır. 48 günlük diye anlıyorum bebeğinin yüksek ihtimalle gazı vardır o yüzden kalkiyordur. 
(199 puan) tarafından
Evet 48 günlük
-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından
Gaz sancısı olabilir,  karnı doymuyor olabilir... Ve bazen  hiç bir sebeb olmayabilir canım ama genelde gaz sancısı yüzünden oluyor bu durum.  Hatta reflü bile olabilir..
(199 puan) tarafından
Reflusu varsa ben nasıl anlarım ki bunu gazinida çıkarmaya çalışıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor
(221 puan) tarafından
Genellikle emdikten sonra yada gün içinde fışkırır tarzda kusma ları olur sürekli yediği süt ağızına gelir , böyle bir şey olsa zaten dikkatinizi ceker bence  sizin bebeğinizin  büyük ihtimal gazı var o da rahatsız ediyor ve uyandırıyor bebeğinizi  malesef ki o gaz problemi neredeyse bütün anne kuzularında var... Uyurken dikkat edin hareketlerine ayaklar sürekli hareket halinde mi gerinme hareketi mi yapıyor sürekli hepsi gaz belirtisi  ayaklar içe cekmek vs.
(221 puan) tarafından
Bir de kundak yapın kendi kendini uyandırmasın engeller ama yarım kundak sadece eller hareketi engelleniyor bacaklar serbest kendini anne karnında güvende hisseder rahat uyur bebeğiniz...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
+1 oy
0 cevap 90 göst.
7 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Miraç toprak 2128 (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
19 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
...