0 oy
164 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (66 puan) tarafından
Alerji testinde yumurta sarısı alerjisi çıktı. Alerji doktor yiyebilirsin daha küçük beslenmeni kesme dedi. Çocuk doktoru yeme diyete gir dedi. Başına gelen var mı acaba fikir alsam.
Bebek Ayı 1

5 Cevaplar

0 oy
(608 puan) tarafından
Merhaba ben de bebeğim de alerjiden şüpheleniyorum . Yarın doktora goturcem 45 günlük. Acaba nasıl test yapıyorlar 
(3,802 puan) tarafından
Deriden veya kan testi yapiliyo. Yaptirmanizi tavsiye etmem. Daha cok kucuk olduklari icin dogru sonuc vermiyo bebeklere bosa eziyet. Biz 3 kez test yaptirdikk negatif cikti hep. Coklu besin alerjisi var
(66 puan) tarafından
Kan tahlili istedi 3 tüp kan aldılar 2 gün içinde de sonucu çıktı hemen. Belirtiler ne peki bebeginizde. Bizimki de 41 günlüktü tahlil yapıldığında. Yapılması gerekiyor şayet çocukta belirtiler varsa ben 2 haftadır diyetteyim hala da kesmedim çok rahatladı bebeğim diyetten sonra.
(608 puan) tarafından
Sürekli kusuyor gürültülü kaka ve çok kokulu. Dün bir anda pişik oldu. Yüzünde neredeyse tüm yüzünde kulaklarına kadar minik sivilceler daha da arttı. Vücudun da bir kaç yerinde kızarıklık var. Açıkçası bende çoklu gıdadan şüpheleniyorum yarına randevu aldık inşallah yoktur ama temkinli olmak lazım
-Reklam-
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Diyete girmeniz lazim canım yoksa bebeğinizde egzama oluşur ilerlerse 
(66 puan) tarafından
2 haftadır diyetteyim ama alerji doktoru kes dedi çocuk doktoru kesme dedi napcagimi şaşırdım. Egzaması var zaten çoktandır diyete girince hafifledi geçmeye başladı.
(1,465 puan) tarafından
Diyetini kes demesi yanlış olmuş canım ilk baş doktor diyete sokuyor mesela bir ay ondan sonra diyeti yavaş yavaş açalım diyorlar siz o sürede tekrar deneyin bakın aynı sorunla karşılaşıyor musunuz geçmiş mi diye
0 oy
(67 puan) tarafından
Nerde yaptirdiniz ne kadar yaptırdınız acaba kolundan mi alıyorlar kani
Profil image (1,252 puan) tarafından
Evet ama bizde damar yolu bulamadı elinin üstünden aldı kanı
(66 puan) tarafından
Egitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım bir ücret odemedim. 3 tüp kan aldılar elinin üstünden küçük olduğu için genelde ondan alıyorlar. Kan gelmeseydi ayağından alacaktı geldi şükür 3. denemeden sonra. Küçük olunca ince oluyor gözükmüyor ağlayınca çıktı bizim damarda kanda.
0 oy
(169 puan) tarafından
Nasıl test yaptılar bende alerji den şüphe editörün çocuğumun vücudun da yüzünde falan kızarıklıklar var 
Profil image (1,252 puan) tarafından
Deriden ve Kandan canim
(66 puan) tarafından
Sadece kan tahlili yaptı 3 tüp kan aldı.3 ay sonra belirtiler geçmezse tekrar yapacaklar. Bize deri gerek görmedi zaten kanda çıktı. Bizimde yüzünde başladı kulak vücuda indi en son sonra diyete girdim öyle hafifledi. Şüpheniz varsa direk diyete başlayın ben tüm alerjik şeyleri kesmiştim çok rahatladı çocuk.
0 oy
(177 puan) tarafından
Vala bizmde sutve süt ürünlerine dediler ben yedimye yedrdimde çünkü benim çocuğumda sadece kivranma oluyodu oda kolik dediler faln filan aman yaomadim diyet ben 
(66 puan) tarafından
Bizimde ilk süt dediler tahlilden önce ama ben tüm alerjik ürünleri kesip diyete girdim çok rahatladım. Bizim yüzü vücudu kıpkırmızıydı. Emerken ve sonrası çok ağlıyor. Alerjik ürünü yediğim gün yüzü kıpkırmızı oluyor ve gün boyu huzursuz oluyor bende rahatsız etmek istemiyorum bebeğimi o yüzden diyete devam edesim var. Karar veremedim daha.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 219 göst.
16 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İyilik perisi (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
13 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sera06 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
11 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.
25 Ağustos 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ozbekozlem (48 puan) tarafından soruldu
...