0 oy
205 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (130 puan) tarafından
Kizlar çocuğuma tuvalet eğitimi vereli 2 gün oldu çişini yapıyor tuvalete ama kaka 2 gündür yapmıyor ..nasıl bu sorunu asabiliriz yardım lütfen..

5 Cevaplar

+1 oy
(61 puan) tarafından
Merhabalar bende kızıma yirmi gün önce tuvalet eğitimi verdim. İlk gün kakasını tuvalete yaptı. İki gün sadece çiş yaptı. Üçüncü gün yapmıştı kakasını tuvalete. Her gün kaka yapan kızım tuvalet eğitiminden sonra iki üç güne bir yapmaya başladı. Bir iki hafta sonra düzene girer ben özel bir çaba sarf etmedim. Ama kakasi geldiğinde epey mutlu olduğumu gösteriyordum bay bay yapıyorduk çok rahat alıştı. Bir iki hafta sonra düzene girecektir.
(130 puan) tarafından
İçimi rahatlattı iş teşekkür ederim inşallah benim çocuğum da yapar.gec başladık biz eğitime Ocak sonu gbi 4 yaşında olcak.daha önce baslicaktim aslında eğitime bı ay önce de sünnet oldu .herkes bezde çabuk iyileşir dedi o yüzden eğitime baslamamistim
(61 puan) tarafından
Her çocuk farklıdır. Benim kızım iki buçuk yaşında. Ama ablam bir buçuk yaşında yigenime tuvalet eğitimi verdi. Gorumcemin kızı dört yaşındaydı. İnat etmiş biraz. Yaşıtı bir arkadaşını görünce tuvalete gitmeyi kabul etmiş. Zor bir süreç ama sabırla devam edin. En geç iki hafta  içinde düzene girer. Siz kendinizi bu süreçte yıpratmasin. Doğası gereği eninde sonunda öğrenecek öyle düşünün.
(130 puan) tarafından
İnşallah canm teşekkür ederim yorumun icin
-Reklam-
+1 oy
(570 puan) tarafından
Aslında bana kalsa yaza ögretecektım önümüzdeki yaz ama bı kere bez tutmadık hadu tuvalete dedım gordı ettı cok mutlu oldum sonra gece tuttum bezını sabah annelere gıttık erken saatte anneanne ciş dedı annemın elinden  tuttu goturdu onu tuvalete ettı buymuş  sonraki bır hafta ıcınde tutamayıp  altına da ettıgı 4 5 oldu sonra alıstı kendi dedı anne ciş dıye hatta kakaya da ciş dedı oğlum daha yenı gırdık cıktık etmıstın dedım anne kaka dedı sevıne sevıne  ettı çok mutlu oldum pek oyle  çaba sarfetmedım 21 aylıkken kendı ogrendı yanı ama kardesımınkızı 2 ay buyuktu  bizden o cok zor ogrendı agladı yok etmıycem dıye kardesım pes edecekti bende sen pes edeceğine o pes etsın dedım 2 hafta ustune düştü oda artık tuvalete edıyo kakasını korkuyordu etmekten  ona da alıstı zamanla ona da sizinki de canim sadece cok sabır etmeniz gerekiyor bazı bebekler kolay ogrenıyo bazıları da zor üstüne düşün sızde 36 48 ay yazmışsınız daha fazla gec olmasın bence yoksa ogrenmesı de cok guc oluyor  
(130 puan) tarafından
Aynen canm benimki çocuk oldu artk inşallah ogrenicek
+1 oy
(1,557 puan) tarafından
Kakaya zaten zor alışıyorlar. 1-2 haftaya düzelir merak etmeyin 
(130 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(570 puan) tarafından
Cok gec degıl mı 36 ay tuvalet egıtımı için canım 
(130 puan) tarafından
Sünnet oldu canm bı ay önce herkes bezde çabuk iyileşir dedi o yüzden de çıkarmadım bezini
0 oy
(9,107 puan) tarafından
Başlarda büyük tuvaleti yapmayabilir belki altına bile yapabilir. Ordaki kasları daha farklı kullandığı için 
(130 puan) tarafından
Yaptı canm 2 saat önce büyük tuvaletini de vala mutlu oldum o yapinca tuvalete:)
...