0 oy
413 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (276 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar oğlum 10 aylık 3.5 aylıktan beri çalışıyorum bakıcısı var 8'den 12'ye kadar çalışıyorum bu zamana kadar bi sorun yoktu son zamanlarda beni gördüğü zaman mızırdanmaya ve ağlamaya başlıyo mesela odada değilsem babasıyla oyuncaklarıyla oynuyo ben odaya girince beni görür görmez mızırdanmaya ağlamaya başlıyo neden böyle yapıyo anlamıyorum bi fikri olan yardımcı olur mu?
Bebek Ayı 10
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Senin ilgilenmeni istiyor onunla 
(276 puan) tarafından
Aslında babaya daha düşkün gibi işi düşmedikçe anne demez hep ağzında baba baba babasına şirinlik yapar oynar
-Reklam-
0 oy
Profil image (874 puan) tarafından
İlgi bekliyor annesi bizdede tam tersi babaya yapiyor :)
(276 puan) tarafından
Aslında babaya daha düşkün gibi işi düşmedikçe anne demez hep ağzında baba baba babasına şirinlik yapar oynar
0 oy
(320 puan) tarafından
Akrabalara gidsek beni gormasa cok gozel oynar, Ben odaya girdimmi miz mizlama bashliyor, onlarda sasiriyo, bide onlarni kucagida gozal oturuyo, Ben otursam hadi gezdir, babasi telefon alsa baksa hic sikinti yok, Ben elima bila uyusa aliyurum  cunki kiyamet kopar, bu arada bir aydir buyla, 10 yarim ayligiz 
(692 puan) tarafından
Aynı bizi anlatmışsınız elimde ne varsa ister bı oyuncakla oynuyor ya mesala diğerlerini toplamaya kalkiym elindekini ister telefon elindeyse ister babası telefona baksın sıkıntı yok eşimle annemle çok güzel oynar ben geliym kucak ister mizmizlanir
(320 puan) tarafından
Yaaa)) simdi da elimda kucagimda corba pisirdim, kucakda hanfendi))
(692 puan) tarafından
Yaa:)kucakdada sıkılan biri kucağıma alır ağlar yere koyark. Ağlar eşim artık sen hayagimizdan çık bence falan dio beni kızdırmak için:)
(320 puan) tarafından
Ahaha kiz cok gulum, babalar niye buyle ya))Allah babalarimizi bashimizdan eksik edmesin
(692 puan) tarafından
Amin canım:)
0 oy
(319 puan) tarafından
Imstagramda @joybabyknowledge diye bir psikolog hanımefendinin sayfası var. Orada bu durumu şöyle özetliyor; bebeğiniz siz ortamda yokken, sizi görmediği zaman hiçbir şey yokmuş gibi davranabilir veya normal bir şekilde oyununa devam edebilir. Sizi gördüğü anda mızmızlanmaya, ağlamaya ve değişmeye başlıyorsa bunun sebebi, siz yokken içine attığı duygularını, rahatlıkla ifade edemediği duygularını bir anda güvendiği kişiyi görünce ifade etmeye çalışması ama bunu doğru bir şekilde idare ve ifade edemediği için bu şekilde olduğunu anlatıyor. Siz her ne kadar babaya düşkün diye düşünüyor olsanız bile o sizin de bebeğiniz. Benim kızım da şu an çok anne demiyor, sabahtan akşama kadar babasını çağırır, babasıyla daha güzel oyunlar oynar ama aslında bana çok daha fazla düşkündür.
(276 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 310 göst.
0 oy
5 cevap 315 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
17 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ysf (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
...