0 oy
287 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (50 puan) tarafından
2 bucuk yaşında oğlum bugün beni istemediğini babasını istediğini söyledi ciddi ciddi sureklide dile getirdi başına gelen var mı normal mi 

2 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Sürekli besleme ve uykuda ısrarcı mısınızdir.? Yada baba daha mı çok oyun oynuyor. Günlük yaşamınızı bilmeden birşey demek zor.
(50 puan) tarafından
Bütün gün ben oyun oynarım işlerimi bile oyun şeklinde yaparım çok ilgiliyim akşamları da babasi aynı şekilde ama benim sınırlarim var babasi öyle değil herseye tamam evet . Uyuyalım derim ama zorlamam gunduzbuykusu yok zaten yemek yerken sürekli dinlenmek ister tekrar yemeğe gelmesini beklerim bazen çağırırim ama zorlamam
(265 puan) tarafından
Ozaman hiç kafanıza takmayın. O sizden o kadar emin ki... Nazinın geçeceğine, itse de geleceginize. Gitse de yanında duracaginiza... Belki evde sıkılmasın bu şekilde göstermiştir. Babaları daha az görüyorlar sonuçta, onlarla görüşmek bir değişiklik oluyor onlara. Benim oğlum öyle değildi ama şimdi 11 aylık olan kızım babası olunca ona gitmek istiyor bana gelmiyor. Oğlum da benden başkasına gitmek istemezdi şimdi 9 yaşında hala isterki hep yanında olayım gözü görsün beni. Bebeklerin de bu mizacı var demekki. Ama istemiyorum demesi size değildir. Rutin ortamdan sıkılmıştır.
(50 puan) tarafından
Çok doğru soyluosunuz öyle söylediğinde gizlice ağladığımı söylesem :) annelik işte.. Yani bütün gün yalnızız akşamları resmen babasının yolunu gözler ama onada yapar seni istemiyorum annemi istiyorum die o hiç takılmaz böyle şeylere benim gibi değil yani . Misafir çağırmami istemez başkasının evine gitmeyi istemez kolay kolay bi bizde mi öyle herkeste mi bilemiyorum canım:)
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Dönem dönem oluyor cnm benim oglanda azıcık kızsamm babaaaaaaaaaa babaaaaa diye gidip koynuna yatıyordu:) gel opim dedim mi git dio oluyor ya takılma yarında boynundan inmez:)
(50 puan) tarafından
Ay ben hep sevsin bıkmam kuzum ya ben çok kötü hissettim öyle yapınca baba hiç biseye karşı çıkmaz ben biraz sınır koyarım kızarım bazen yapma die etkiliyor sanırım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 404 göst.
10 Aralık 2019 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ❤K (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 497 göst.
29 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sadehayat (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,829 göst.
10 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Güneşdmrr (4 puan) tarafından soruldu
...