0 oy
207 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (39 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylık ama ne vereceğimi bilmiyorum iki cicugum tecrübem yok ve aç aldigu için huzursuz sizce ne verebilirim gece 10 defa da kalkıyor yardımcı olun lütfen 

2 Cevaplar

+1 oy
Profil image (383 puan) tarafından
Corba yap internetten bak gündüzleri com doyurucu olur meyve püresi filan 
-Reklam-
0 oy
(331 puan) tarafından
Canimm benim kızımda yeni 6 aylık oldu üç gündür sabahları ilk kalktığında emziriyorum tabi aralardafa emziren eğer emiyorsa. Sabah kahvalti da bir tane yumurtayı sıcak su koyup iki dakka kaynat ve sarışını cıvık şekilde veriyorum . Benim bu kızımıbegenmedi pek tadını  çok az bir iki çimdik tuz attım iki gündür yiyor:)). Yoğurt olmazsa olmaz imiz özellikle ev yoğurdum. Öğlenleri yarım muzu iki kaşık yoğurtla blendirda ezip veriyorum . Akşam yemeğine de brokoli, yada kabak çorbası yapıyorum. Dün kabak yedi bugünde onu vercem. Ondan önceki iki gün brokoli çorbasını içti. 
(39 puan) tarafından
Brokoli çorbası tarifi nasıl canım
(331 puan) tarafından
Canım brokoli yi önce suda bekletiyorum. Bir iki dişi olsa yeter ben ertesi güne de bırakıyorum. Yeni basladigin için cıvık olsun önce yutmayı öğrensin dinra pütürlü yaoarsin. Sonra küçük bı tencereye brokoliyi koyup jsdliyom iyice içine yarım havucu da dogruyir soyup. Sonra pişince Cook az bı çay kasiginin ucu kadar salcamdan koyup bı çay k. Ucuyla yağda kızdırıp döküp blendirda çekiyorum. İçine bı tatlı kaşığı da zeytinyagi koyuyorum ki kabızlık yapmasın diye. İlk kizimdada böyle yapardım büyüyünce senin yediğin yemeklerden yemesi daha kolay oluyor mesela salça tadını kavrıyor ve 10 aylıkken falan ne yersem onu blendirda çekip verirdim köyü yada cıvık. Büyük kızımda da böyle yapt ve hiç yeme sorunumuz olmadı çok şükür.
...