0 oy
416 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızım 2ay önce ameliyat oldu kolundan kolu kırılmıştı şuan çok şükür iyi alçı çıktı yarası iyileşti ama çok düşüyor ya kafasını vurur ya ayağını ya kolunu hep bisey oluyor bisey geliyor başına dünde ayağına büyük fotoğraf albumumu düşürdü tırnağı çıktı ayağı morardı biraz cidden çok korkuyorum artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam lazım bu durumda :((
Bebek Ayı 25

6 Cevaplar

+1 oy
Profil image (874 puan) tarafından
Bol bol sadaka verin sadaka kazayı belayi def eder
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,658 puan) tarafından
Bi bildiğiniz hocaya okutuj isterseniz nazardan olabilir beneğimde sürekli düşüyordu temre gibi yaralar çıkıyordu küçükken bendede çıkardı tanıdığımız dl almış babaanneye okuttuk düzeldi bebeğim şimdi sadece  yeni yürüyor o yüzden takılırsa falan düşer ama şükür başına artık öyle bişey gelmiyor
0 oy
(89 puan) tarafından
Üzerine bol bol dua okuyun Rabbim korur onu bir şey olmaz. 
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Üstüne düşünce tehlikeli olacak şeyleri ortada bırakmayın, kimyasal olan dolaplara kilit takın, ayağına kaymaz çorap giydirin. Düşebileceği yerlere zemini yumuşatacak halı, minder gibi şeyler atın. Çocuk bu, düşe kalka büyüyor, benim kızım 26 aylık her yere tırmanıyor, engel olmuyorum, sadece önlem alıyorum
0 oy
(365 puan) tarafından
Benim kziimda aynı şekilde. Düştü dişini kırdı. Aradan zaman geçti kolunu kırdı. Sürekli hareketlilik halinde olduğu için kazalar da kaçınılmaz oluyor. Evde sürekli koşuyor . Koştuğu için düşüyor. Çok zor valla hareketli yaramaz çocuk .
0 oy
(9,107 puan) tarafından
Ikk çocuğum böyleydi. 11 yaşında dilimi ısırayım. Yeni yeni normale dönüyoruz. Başınıza neler geldi. 10 çocuk bir yere giriyor ama bizim kinin ayağına cam basıyor. Çok da guzl bir çocuktu. En son 1 ay hastanede yattık onun tedavisi sürerken bacağı kırıldı o geçti kolu. Artık cinnet geçiriyorum hastanelerde doktorlar hayırdır ya ne var bunda diyor. Anlatıyorum onlar bile hak veriyor ki arada olan ufak tefekleri saymıyorum. 

Birde boyu uzun doktor boyu önde giden çocuklarda sakarlık olabiliyor dedi. 

Benim düşüncem şu ergenliğe girdiği için üzerine ergenlik çirkinliği bastı ve artık nazar deymiyor :) 

Yani ilgisiz bir anne olduğumu da düşünmüyorum sırf ona hakkı ioe bakayım diye 10 yıl çocuk yapmadım daha be kadar düşünebilirim öyle peşinde gezerek büyüttüm. 

Birde hep bayram arefesi hastanede geçiyor du. Dedim oğlum seni önümüzde ki bayram arefesi evde bağlayacagim bu kaderi bir kere yenersek bir daha bayram arefesi acile gelmeyiz. Şükür daha iyi şimdi. Gerçi geçen gün yine okulda arkadaşı koşarken okulda çarpıyor 2 hafta gözü mor gezdi. Hatta o iyileşme den okulda merdivenlerde izdiham çıkmış ezilmiş birde altında kalmış çocukların. Ama akıllanıyor böyle böyle merdivenler tamamen boşalana kadar çıkmıyor şimdi. 

Allah beterinden korusun Allaha emanetler. Ama gerçekten bazen anlamıyorum sokaklarda çocuklar geziyor oynuyor, caddede bisiklet sürüp top oynuyor anneleri camdan bile bakmıyor. Üzerine titriyoruz diye mi böyle oluyor. Hadi diyicem ki titremeyim üzerine ama gelde panik ooma. Yeminle bu çocukla beraber saçlarıma aklar düştü. Vallahi içimi dökesim varmış benimde. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
16 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Angel24 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 117 göst.
19 Ekim 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Kübra2551 (893 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
...