0 oy
219 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
Bebeğim 100 günlük. 2.700 doğdu. Küvezde kaldı ameliyat olmuştu. Hastaneden çıktık hala 2.700 kiloydu. Sonra anne sütüyle besledim yetmiyordu mamaya da başladım. Anne sütü için elimden geleni yaptım ama çoğalmadı. Şimdi 100 günlük bebeğim yaklaşık 70 santim 6.800 kilo. Çok kilo aldığını düşünmeye başladım. Geceleri mama yemezdi artık 2 haftadır geceleri de mama istiyor. Acaba ondan dolayı mı kilolu olmaya başladı. Erkek bebek için normal mi bilmiyorum ? Gece de beni emdikten sonra bile mama verene kadar sağa sola dönüyor sürekli kıpraşıyor rahat uyumuyor önce tek emerdi gece 1 kere çok da rahat uyurdu. Şimdi 2 kere falan kalkıyor. Mama vermeli miyim gece bilemedim ?
Bebek Ayı 100 günlük

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
70 cm mi boyunda yanlışlık var bence. Bebeğiniz 3.5 aylık kilosu da neredeyse üst sınıra yakın  zaten  daha ne kadar kilo alması gerekiyor. Besleneme şekliniz gayet yeterli gibi görünüyor. 
Profil image (249 puan) tarafından
Zaten baştan almamış kilo sonradan çok aldı diyor. Oyüzden gece keseyim mi diye sormuş
tarafından
Çok özür dilerim ilk defa sonuna kadar okumadan cevap yazdım okumak lazımmış . Kusura bakmayın :⁠-⁠)
-Reklam-
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Genelde üç ay sonra gece beslenmesi kesilir ben onikide doyurup yatırıyorum kaldirmiyorum beste kendi kalkıyor alışkanlık olursa size çok zor olur 
(17 puan) tarafından
Ya bilmiyordum öyle bişey olduğunu. O zaman ben de öyle yapayım gece doyurup yatırayım. Çünkü birden tosun olmaya başladı. Belki de en ben alıştırdım dediğniz gibi :)
(1,248 puan) tarafından
:))) sağlıkla büyüsün verir fazlasını ama siz yinede sizin içinde onun içinde kesin alisirsa bikac yıl gece her dk kaldırır sizi biz onikiden sonra sabaha kadar kalkmadıgı için çok rahatım piskolog tavsiyesi ile kesmiştim kadına hergün dua ediyorum burada gece yorulan bayanları gördükçe herkesin Allah yardımcısı olsun şimdiden güzel ama zor bişey başta nasıl alisirsa öyle gidiyor ;)
(17 puan) tarafından
Çok haklısınız.  Bu defa ben dirençsiz kalıyorum zorlanıyorum bu yolu denemek en güzeli bence bakalım inşallah tutar :)
(1,248 puan) tarafından
Umarım sık emzieiyorsaniz azaltarak gidin bir kaç gün ben ilk iki kez doyurdum sonra bir sonra oniki bir doyunca sabah dört beş kendi kalkar anca acıkma saati zaten gece kolay sindirmedigi için kısa sürede acikmax sağlıkla büyüsün inşallah Allah kolaylık versin;)
0 oy
(243 puan) tarafından
Canim bebek bu tamam  almış biraz ama istiyorsa vermeden duramazsın ki benim ki de çok kilo almiyor ama surei gece emiyor 3 aylik olduk bu gün sadece verdiğin ölçüyü biraz azalt olmadı.
(17 puan) tarafından
İnşallah bakalım azaltayım tamam kilo alsın istedim de zayıftı hastaydı diye böyle de tosuncuk olacak şimdi bir sıkıntısı yok zaten dikkat edeyim :)
0 oy
(201 puan) tarafından
bebeğin daha küçük gece en azından 1 kez beslenmeli rüya öğünü gibi düşün kilosu iyi geldi bana hangi mamadan veriyorsun 
(17 puan) tarafından
Normal Aptamil 1 veriyorum.  1 buçuk aylıkkendi galiba sma Bebelac gold denedim sevmedi aptamile alışmıştı severek yiyor. Gaz yapıyor diyorlar ama öyle aşırı bir gazı yok oğlumun olan gazı da bebektir yani illa ki olur ona bağlıyorum.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 787 göst.
7 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Lale030507 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
0 oy
7 cevap 234 göst.
10 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bebikkoo (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
4 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayşenur Seyhan (278 puan) tarafından soruldu
...