0 oy
2,198 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından

Dun 2. ay asimizi olduk huzursuz kizim, dun gece 37.5 idi atesi paranox fitil attm yarim. Bugun birkac kez kaka yapti kakasi boyle degildi. Simdi kaka yapti altini eegismek icin actigimda sasirdim. Farkli birsey de yemedim neden olmus olabilir normalmi acaba... genelde kakasi bazen sari tortulu bazen yesil tortulu oluyordu..

image

Bebek Ayı 2 Ay 15 gun

2 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Suan kizimda ayni seyi yasiyoruz. 50 günlük.  Bizde gorduk bunu bir kere ve bazen o tortu gibi mukuslardan oluyordu. Gastroenterllojiiye gittik. Kaka tahlili falan istediler. Bizim baska birkac sikayetimiz daha vardı.  Alerjiden supheleniyorlar. Ben de diyetteyim suan et süt vs vs. 
(6 puan) tarafından
Su ana kadar hep yumurta ve et yiyordum, sut iciyordum, alerjisi olsaydi baslarda olmazmiydi?
(6 puan) tarafından
Bizimde son 10 gündür  var. Tabi neye alerjisi var yada var mi hala bilmiyoruz ama olabilir dedi doktor. O bi kriter degil demekki. Ben biraz pinpiriklenip goturdum kızımı ama biraz  takip edin bence. Bize cocuk doktorumuz korkulacak birsey degil takip edelim devam ederse haberim olsun demisti.
(6 puan) tarafından
Canim ilk defa oldu bu sekilde, takip edicem mutlaka.. bugun 2 kere daha kaka yapti onlar normaldi. Acaba balgam olabilirmi cunku bebegim hastaydi 5 gun antibyotik kullandik.. ici balgam doluydu hep, nefes alip verirken ici cok doluydu iyilesti suan birkac gundur balgami yok. Acaba kakaylami geldi balgami
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
Doktor bize yeşil mukuslu kaka süt alerjisini gösterir demişti bi götür istersen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 355 göst.
0 oy
5 cevap 568 göst.
0 oy
2 cevap 1,361 göst.
4 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elifalya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 91 göst.
...