0 oy
182 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar kızım 8 buçuk aylık neredeyse doğduğundan beri cilt kuruması var ne yaptıysam geçmedi sağlık ocağına da götürdüm hastaneye de ikisi de aynı kremi yazdı sürekli kunllanmama rağmen geçmiyor lütfen bu konuda fikri olan varsa yardımcı olsun 
Bebek Ayı 8 aylık
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(1,526 puan) tarafından
Bioderma atoderm intensive baume kullanın nemlendirici olarak, sabah akşam gun de en az 2 kez, eğer gün içinde vücudu yine kuruyorsa 4-5 kez de kullanabilirsiniz.

Onun dışında banyo süresini kısa tutun ve ılık suyla yıkayın, sıcak su kesinlikle kullanmayın vücudu daha çok kurutur. Şampuan, deterjan vs gibi ürünleri kesinlikle doğal içerikli olsun. Dalin vs kullanmayın onlarda kurutur.
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,252 puan) tarafından
Cildiyeye gitmeniz lazım
0 oy
(25 puan) tarafından
Canım bizde de var alerji izde var sampuan sabun olarak doktorumuz sebamende başlayın dedi krem nemlendirici olarak biodermaya basladık günde 4 defa nemlendiriyoruz 2 günde bir banyo yapışacak banyodan sonra ıslaklığı alınınca tam kurumadan yag veya krem kullanılacak

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 302 göst.
...