0 oy
411 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (412 puan) tarafından
Anneler kızım 3 ay 20 günlük çıngırak dışında hiç oyuncağı yok onun sevebileceği hoşuna gidebileceği oyuncaklar neler olabilir 

8 Cevaplar

0 oy
(5,307 puan) tarafından
Oyun halisi, dis kasimali oyuncaklar, yumusak toplar sesli muzikli aynali filan, elinde tutabilecegi ve tercihen yumusak olan her oyuncak olur. Muhtemelen henuz cok uzun sureli tutamiyordur, dusurunce cani acimasin.
(412 puan) tarafından
Teşekkürlerr bugün bakıcam inşallah
(3,306 puan) tarafından
Merhaba BG dış kasiyicilar konusunda çok tedirginim aslında ağzına giren herşey beni tedirgin ediyor bu konuyu araştırıyorum fakat çok yol kat edemedim yanlış hatırlamıyorsam biyoloji alanında öğretim görevlisi idiniz bana bu konuda yol gösterir mısınız siz hangi marka dış kasiyici tercih ettiniz teşekkür ederim:)
(3,306 puan) tarafından
Kizim 5 ay 2 günlük ilk kez verecegim
(5,307 puan) tarafından
Mikrop konusunda diyorsan canim o konuda yapabilecegin fazla bir sey yok. Bir noktada senin kontrolun disina cikacak ve buldugu herseyi zaten agzina atacak. Ben oioi ve philips avent dis kasiyici kullaniyorum, her gun sterilizatore atiyorum. Yapabilecegimin en iyisi bu cunku. Emeklemeye baslayinca halida buldugu tozu bile yiyecekler :) aslinda akittiklari salya mikroplara karsi bir savunma mekanizmasi. Agizla kesif dogalarinda var!
(3,306 puan) tarafından
Evet bu konuda hemfikiriz aslında daha çok kast ettiğim ağzında bukunduracagi o materyalin güvenilir olması oioi ve philips avent e göz atacağım hemen çok teşekkür ederim:)
(5,307 puan) tarafından
Silikon materyaller. Philips olani halasi hediye etmisti, cok ergonomik boyle oval seklinde gibi. Oioi olandan da memnunuz.
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Zekâ kartımız var bizim . Onları gösteriyorum . Bizimde çıngırak ve kartımız var başka oyuncak yok şimdilik
0 oy
Profil image (1,421 puan) tarafından
Amigurumi yaptirabilirsiniz. Ben 3 aylikken oyun halisi almistim bimden cok sevmisti. Dokununca ses cikaran oyuncaklar hosuna gidecektir
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Ben ebebekten peluş köpek almıştım bayılıyor ona. Masal kitapları al kucağında oku
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım oyun halisi dokunsal kitaplar ve aynalı farklı dokulardan oluşan toplar olabilir biz bunları kullanıyoruz 
0 oy
(792 puan) tarafından
Beşiğinde müzikli dönence var onu seviyo kızım  Hareketleniyo kıpırdanıyo  sesler çıkarıyo aguluyo  ayıcıkları gözüyle takip ediyo hoşuna gidiyo onun dışında çıngırakları var. Bütçem yeterse piyanolu oyun halısı almak istiyorum çünkü ayakları çok hareketlendi sever heralde 98 günlük bebeğim
0 oy
Profil image (1,118 puan) tarafından
Masalcı tırtıl var onu cok seviyordu dönenceye hala bayılıyor. Oyun halısı olabilir bziimki çok durmadı. Amigurumi yapmıştım onları ısırıyır boğuşuyor onlarla. Zeka kartları aldık. Kitap okuyacaksan al şimdiden dinliyordu o zamanlar. Şimdi agzına almak için uğrastıgı için pek okuyamıyoz.
0 oy
(382 puan) tarafından

image

piyanolu oyun halisi yarim saat anca oynuyor ama su an en iyisi oyun halisi oturamadigi icin baska bir oyuncak bulamadim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
22 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde duyguklc (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy
1 cevap 196 göst.
...