0 oy
145 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (403 puan) tarafından
61 günlük kızım akşam saat 7 gibi başlıyor huzursuzluğu gece 11 12 ye kadar devam ediyor ne yapsak fayda etmiyo emerken de gaz sancısı giriyor sanırım mememle kavga ediyor gazını çıkartıp tekrar veriyprum birazcık daha emip yine ağlamaya başlıyo. Hergün aynı akşam saatlerinden gece yarılarına kadar onun gazını çıkartıp sakinleştirmekle geçiyo vaktim. Bu sıra elini emmeye başladı önceden yapmazdı mememle kavga edip hırslandıkça elini emiyo ama çok kızgın sekilde emzikte kabul etmedi. Süpürge sesi saç kurutma aspiratör hepsini denedim. Bi de bugün bayağı çok hapsurdu nezle olur mu ki 2 aylık bebek?

2 Cevaplar

0 oy
(1,143 puan) tarafından
Ayyynııı durum bizde de var. 58 günlüğüz. Her akşam banyo yaptırıyorum. Banyodan sonra rahatlayıp uyuyor. Ama meme savaşı için bir çözüm bulamadım. Biraz emiyor. Sonra kıyamıyorum sağıp veriyorum susuz kalmasın diye. Bu da bir dönemdir. Geçer elbet. Hasar kalmasın da
(403 puan) tarafından
Ben her akşam yıkayamıyorum üşür diye eşim karısıyo
(1,143 puan) tarafından
Hiç üşümüyor var ya. Öncesinden ben duş alıyorum banyo ısınıyor. Yatak odasına da ısıtıcı yakıyorum. Bebek iyice alıştı. Her akşam banyoyu bekliyor resmen. Suya da alıştı. Hiç ağlamıyor. Küvette yatıyor güzel güzel :) gülüyor hatta :) duştan sonra kremle masaj. Sonra süt sağıp veriyorum bi de biberondan. Daha biberon bitmeden bayılmış oluyor :) gazına falan da inanılmaz iyi geliyor. Şu kocalarınızı çok karıştırtmayın. Bebek suyla büyür.
(403 puan) tarafından
İster istemez karısıyo aynı evdesin sonucta. Ne güzel maşallah bende böyle çaresiz hissediyorum kendimi ağladıgında.
(1,143 puan) tarafından
Ya tabiki çaresiz hisseder anne yüreği. Bi de şuan hormonlar hala tavan. Sen ikna et bi şekilde eşini. Böyşe böyle ağlaya ağlaya çocuğun mizacı da agresifleşir.
(403 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim huysuz olur
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
76 günlük bebeğim var 15gündür bu moddayım. 2.aşama atak devam ediyor. Her gün duş aldırıyorduk sakinleşir uyuyordu şimdi o da fayda etmiyor. Hiç bir emziği almadı şuan evde emzik koleksiyonu var o derece. Geçen hafta  Nuk kauçuk emzik aldık yumuşacık bişey onu sevdi gibi. Siz de onu Bir deneyin bence. Uyuduğunda memeyle emziği değiştiriyorum. Şansa farketmeyip Uyumaya devam ederse yatağına koyuyorum ama uyanırsa bu geceki gibi meme gaz çıkartma ayakta sallama döngüsü sabaha kadar sürüyor.
(403 puan) tarafından
Benimki de normalde memede uykuya dalar ama o saatler arasında imkansız asla deneyeyim bakalım teşekkür ederim derdimiz bitmeyecek bu biter baska bişeyler baslar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 364 göst.
12 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mirza (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
31 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde hazallll (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
28 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kelek27 (274 puan) tarafından soruldu
...